Ozzy i Iggy
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- mimbla
- Kontakt:
Matko, jakbym chciała...jasminka pisze:Siedzi na balkonie i pszeniczne delektuje ...
Dziewczyny, życie mnie przygniata coraz bardziej, nie tylko pracowo, ale w ogóle jest jakiś wysyp niefajnych sytuacji, w sumie nadaję się w tej chwili tylko i wyłącznie do pisania w wątkach "do użalania się nad sobą" oraz "co nas wkurzyło"... Naprawdę, ja jestem obrzydliwie pogodną osobą, ale chyba deprecha zaczyna mnie dopadać, czuję sie wypalona, a do tego jeszcze życie rzuca kłody pod nogi, deszczowe chmury nagania i inne takie. Spędziłam cudowne kilka dni w Bielsku, a już nie ma śladu po tym relaksie. Następny mini urlop we wrześniu... Oby, oby!
Naobiecywałam różnym osobom różne rzeczy i wstyd mi, że nie mam nawet kiedy się z tego wywiązać, ale postanowiłam, że biorę się w garść, odgruzowałam mieszkanie, zżarłam Magnum, jutro biorę do pracy magnez, porcję czekolady, ubieram się w jakieś kolorowe ciuchy i nie dam się! Przecież jak jest tak źle, że nie może być już gorzej, to oznacza, że może być już tylko lepiej, prawda? Chociaż Konkubent własnie się przyznał, że zapomniał puścić lotka czyli jest nadal fatalnie <lol>
Kocury mają się świetnie, dokazują jak kociaki, musimy w koncu zamówić Rufiego, żeby miały alternatywę dla donkowej tuby, którą uwielbiają.
Myślę, że zanim zrobię zdjęcia moim kotom, to obrobię kilka zdjęć Megi i Fibi, które zrobiłam w Bielsku. Dziewczyny są rewelacyjne i małość zdjęć udostępnianych przez Renię jest oburzająca!
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent