A powiedz, jak się ma Twoja rodzinka? Jest już lepiej?
Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- Elwira
Droga KamikoKamiko pisze:Elwiro jak dziś dziewczynki, mam nadzieję,
że już galopują po domu jak dzikie mustangi :-)
Dopiero jak my się położyliśmy przed 2 w nocy spać, to położyły się spać z nami. A rano już od ok 7 godziny były gonitwy, zabawy w zmywalce, i nawet mydło wyschnięte znalazłam w pokoju na ziemi właśnie jak sprzątałam....
A rano Fiona 3 razy pchała mi główkę pod rękę żebym ją głaskała
Wczoraj biegały, a dzisiaj to już szaleją jakby nigdy nic <shock> <diabeł>
koffane urwisy
- Elwira
Reniu dziękuję, jakoś się trzymają. Mamuśka dalej chora, z gorączką już tydzień, ale odzyskała już głos. Tylko chrypa jeszcze jest. Przez gorączke dalej leży włóżku ale czuje się trochę lepiej.Renia pisze:Głaski dla dzielnych dziewczynek![]()
![]()
A powiedz, jak się ma Twoja rodzinka? Jest już lepiej?
A Dziadzio skończył już 76 lat 15lutego, więc poprawy już raczej dużej nie będzie.... to już taki wiek, że czasem jak się zaczną różne takie problemy zdrowotne, to ciężko cokolwiek zmienić, więc dzwonie jak tylko mogę często, żeby porozmawiać przynajmniej.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I DZIĘKUJĘ ZA KOMENTARZE
- Elwira
Mruczka 2 luty 2011, niedługo (6lutego) skończy 4 miesiące:)
Właśnie nasza Mruczka nauczyła się spać na kolankach
hehe, Tż się śmieje że koty rozpieszczam

- Yola
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To zupełnie jak ja.Yola pisze:Zazdroszcze Ci, moja Misia-Pisia nie ma zamiaru wchodzic na kolana.
Od dziecka marze o emeryturze, w czasie ktorej spedzalabym czas na bujanym fotelu z kotem na kolanach. Do emerytury daleko, bujanego fotela jeszcze nie mam, ale kot na kolanach w pelni by mi wynagrodzil brak pozostalych elementow.
- Elwira
Szczerze wierzę i mam nadzieję, że Wasze kociaki też tak będą. Nasza Mruczka na początku nie chciała. Zaczęłam robić tak jak ktoś tutaj pisał, brać ją na ręce, miziać i odstawiać szybko, pozatym ja mam 4 dni wolnego wiec poświęcam im przez ten czas bardzo dużo uwagi. Mieszkam za granicą, rodziny tu nie mam (tylko męża z którym pracujemy razem na tej samej zmianie wiec 24h na dobę sie widujemy), dlatego w domu cieszymy się tymi kotami jak nie wiem coSonia pisze:To zupełnie jak ja.Yola pisze:Zazdroszcze Ci, moja Misia-Pisia nie ma zamiaru wchodzic na kolana.
Od dziecka marze o emeryturze, w czasie ktorej spedzalabym czas na bujanym fotelu z kotem na kolanach. Do emerytury daleko, bujanego fotela jeszcze nie mam, ale kot na kolanach w pelni by mi wynagrodzil brak pozostalych elementow.
Pozdrawiam Was Serdecznie
- Elwira
Fiona i Śnieżka po sterylizacji, bawią się w najlepsze :) :)
2 MARZEC 2011R.
Śnieżka bawiąca się uchwytem od aparatu podczas robienia zdjęć
Śnieżka uwielbia wchodzić do różnego rodzaju worków, pudełek oraz toreb
urwis nasz koffany <diabeł>
I ZDJĘCIE KTÓRE NAJBARDZIEJ MI SIĘ PODOBA

Śnieżka bawiąca się uchwytem od aparatu podczas robienia zdjęć
Śnieżka uwielbia wchodzić do różnego rodzaju worków, pudełek oraz toreb
I ZDJĘCIE KTÓRE NAJBARDZIEJ MI SIĘ PODOBA