Bardzo fajnie przedstawione :-) Widać jak się zmieniał kocur
Ja Was nieświadomie w błąd wprowadziłam ze Słupskiem, 20.05. mam Komunię syna, ale ze mnie matka ze sklerozą <oops> Mimo tego w Sopocie mam nadzieję jeszcze się spotkamy
Alicja pisze:Bardzo fajnie przedstawione :-) Widać jak się zmieniał kocur
Ja Was nieświadomie w błąd wprowadziłam ze Słupskiem, 20.05. mam Komunię syna, ale ze mnie matka ze sklerozą <oops> Mimo tego w Sopocie mam nadzieję jeszcze się spotkamy
O Komunii zapomnieć? No jak to tak <lol> Mam nadzieję,że uda się nam jeszcze porozmawia no i zobaczyć Duszkę
Świetne jest to zestawienie! Jak Avari niesamowicie się zmienił od kocięcia <shock> <serce> Piękniał, piękniał i wypiękniał.. chociaż piękny był cały czas
No łeb ma świetny, to prawda... Może tym niekastrowanym większe łby rosną?
Genialną ma głowę... Jej... Na żywo obmacałabym chętnie, jaka duża <mrgreen>
A Ty czasem nie wybierasz się z Avarkiem na wystawę w czerwcu do Bielska?
Bo ja chcę tam jechać, to bym bardzo chętnie na żywo zobaczyła tego cudnego miśka
Śliczny Avaruś. Piekny była za dzieciucha, za nastolatka i za dorosłego. Starcem też będzie pięknym <lol> No ale to jeszcze trochę..
Cudownie sie zmieniał, a mordka to już w ogóle. No i te oczka.. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Sonia pisze:A Ty czasem nie wybierasz się z Avarkiem na wystawę w czerwcu do Bielska?
Bo ja chcę tam jechać, to bym bardzo chętnie na żywo zobaczyła tego cudnego miśka
Jeszcze nie wiemy Soniu Nie powiem, chciałabym,ale do Bielska od nas troszkę daleko Wiem,że na pewno będziemy w Słupsku,3x Sopot, Elblągu i Bydgoszczy.. To z kolei daleko od Ciebie. Zobaczymy jak nam się plany ułożą.. Ew. może jakaś Warszawa i zagranica... No ale...