Ja byłam pod wrażeniem rozmiarów tej "mniejszej" kuwety, nie wyobrażam sobie jeszcze większej toalety <lol>yamaha pisze:Super zakupy![]()
Ale ma kicio raj na ziemi !
(mam taka sama kuwete, tylko "szersza" - bo Cat'it istnieja dwie szerokosci, ja jestem bardzo zadowolona <tańczy> )
Poznajcie Diesla ;)
-
monika§
-
monika§
Aha, nowa kuweta robi póki co za salon <lol> Żwirku jeszcze nie wsypałam, więc Diesel przejął ją jako ulubione legowisko, kryjówkę, a drzwiczki traktuje jak najlepszą zabawkę <mrgreen>
Noooo i jestem w szoku, ale mały uwielbia szczotkowanie furminatorem! Wykłada się najpierw na jeden boczek, potem na drugi a do tego pomrukuje
Noooo i jestem w szoku, ale mały uwielbia szczotkowanie furminatorem! Wykłada się najpierw na jeden boczek, potem na drugi a do tego pomrukuje
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
To jest właśnie ta szersza, z tygrysim rysunkiem na klapce są te największemonika§ pisze:Ja byłam pod wrażeniem rozmiarów tej "mniejszej" kuwety, nie wyobrażam sobie jeszcze większej toalety <lol>yamaha pisze:Super zakupy (mam taka sama kuwete, tylko "szersza" - bo Cat'it istnieja dwie szerokosci, ja jestem bardzo zadowolona <tańczy> )
- asiunia0312
-
monika§
Asia, a używasz furminatora? bo mój mały "zwykłą" kocią szczotą nie lubił się czesać, natomiast furminatorem owszem <shock>asiunia0312 pisze:Masz grzecznego kocurka, pozadrościć <gwiżdże> <klaszcze>monika§ pisze:Noooo i jestem w szoku, ale mały uwielbia szczotkowanie furminatorem! Wykłada się najpierw na jeden boczek, potem na drugi a do tego pomrukuje
Moja niedobrota nie da się długo wyczesywać :-P
- asiunia0312
- Amber
-
monika§
Maxi Bella też oglądałam, ale ostatecznie zdecydowałam się na tę --> http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... yte/174569Amber pisze:Ale swietne zakupy![]()
A Dieselek jaki zadowolony, az sie czlowiek usmiecha jak widzi taka szczesliwa kicie <zakochana>
I super ta kuweta wyglada. Ja jestem na etapie kupowania kuwety, wybralam juz Maxi Belle, ale ta Twoja wyglada fantastycznie. Jaka to jest dokladnie? :-)
z kilku powodów - cena
Ogólnie mam ją dopiero 3 dni, ale polecam :-P