PAN YABU, Montegri*PL
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: PAN YABU, Montegri*PL
Cudny pycholek, okrągły jak miesiączek w pełni <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Natashas
Jakim on będzie niedźwiedźiem <serce>
Już jest takim wielkim i słodkim misiem <zakochana>
Już jest takim wielkim i słodkim misiem <zakochana>
- fado123
- Agilisowy Rezydent
ale on piękny i okrąglutki <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Kot doskonały <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- sandra
- Agilisowy Rezydent
Cudowny jest <serce> Buźke ma przekochaną, zacałowałabym <serce>
-
Ale okrąglutki fajnyyyy <lol>
- Limonka
- Agilisowy Rezydent
nawet na instagramie jakoś mało Yabsona ostatnio. anex, widzę Cię
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
No włsnie. Ja też już Cię widzę.Limonka pisze:nawet na instagramie jakoś mało Yabsona ostatnio. anex, widzę Cię
- anex
Kochanie, moc buziakow za miłe komentarze powyżej :* nas ostatnio wszędzie mniej, bo my na wakacjach. <3 niestety już mają się ku końcowi, więc obiecuję na dniach aktualizacje okraszone fotka.
P.s. To, że Yabu, Baxter i Hektor są już "zakumplowani" na insta, to sprawa jasna <mrgreen> , ale limonkowe "dzieciaki" to jakieś tajniaki chyba? <gwiżdże>
P.s. To, że Yabu, Baxter i Hektor są już "zakumplowani" na insta, to sprawa jasna <mrgreen> , ale limonkowe "dzieciaki" to jakieś tajniaki chyba? <gwiżdże>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Nareszcie tu dotarłam i ja <mrgreen>
Kocurku jesteś przecudny <zakochana> bo jesteś z mojej z zaprzyjażnionej hodowli tatusia Twojego uwielbiam ma niesamowicie boski kolorek i niesamowite futerko ,a ostatnio widziałam jego głowę i no i przyjechał z bardzo daleka gdzie też i ja byłam , tatunia sama podziwiałam , mamunie podziwiałam ,wiec Ty w rzeczy samej musisz byc wyjątkowo obłędny i taki właśnie jesteś <serce>
No to teraz i ja będę do Ciebie chłopaku zagladać jak już Ciebie znalazłam misiu <mrgreen> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kocurku jesteś przecudny <zakochana> bo jesteś z mojej z zaprzyjażnionej hodowli tatusia Twojego uwielbiam ma niesamowicie boski kolorek i niesamowite futerko ,a ostatnio widziałam jego głowę i no i przyjechał z bardzo daleka gdzie też i ja byłam , tatunia sama podziwiałam , mamunie podziwiałam ,wiec Ty w rzeczy samej musisz byc wyjątkowo obłędny i taki właśnie jesteś <serce>
No to teraz i ja będę do Ciebie chłopaku zagladać jak już Ciebie znalazłam misiu <mrgreen> <zakochana> <zakochana> <zakochana>