Bo ja jestem na etapie zastanawiania się nad balkonem tylko mój jest nieco duuuży
Najważniejsze ,ze kociszony zadowolone
Bardzo Ci dziękuję. Tak właśnie myślałam, że skoro nie mogę dać jej przestrzeni w poziomie, to dam jej w pionie. Będę pytać o szczegóły dotyczące drapaka we wskazanym przez Ciebie wątku. Otworzyłam właśnie jedna z jego stron...a tam piękne kociska wylegują się w tych oponkach. Jednak się przekonały! O półeczkach tez poczytam.Sonia pisze:Witaj na forum :-)
Jeśli miałabym coś doradzić, to powiedziałabym tak. Ponieważ koteczka jest dachóweczką i nie osiągnie takiej dużej i ciężkiej masy, jak brytek, to na pewno będzie bardziej skoczna. W jej przypadku z racji małego metrażu mieszkania to wybrałabym taki sufitowy drapak, który nie zajmuje dużo miejsca, a do tego można by pokombinować z półkami na ścianie, dzięki którym mogłaby sobie np. przejść na szafę górą. Tutaj jest wątek dotyczący półek i pokazane różne rozwiązania, które fajnie się sprawdzają w małych pomieszczeniach:
http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... 116&t=2093
Jeśli chodzi o ten drapak sufitowy z zooplusa, to ma go atomeria i pisała, że jest z niego zadowolona. Ona ma dwa brytki i dachóweczkę. Mimo, że wydają się te oponki małe, to jej solidne brysie też mieszczą się w tej oponce na styk i są zadowolone. Tak więc, myślę, że Twoja koteczka na pewno się zmieści bez problemu.
Tutaj jest wątek atomeri: http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... start=2720 może tam zapytaj, to będziesz miała dokładniejsze informacje z pierwszej ręki, bo pewnie prywatnych wiadomości jeszcze nie możesz posyłać.
Oczywiście! Drapak już kupiony. W poniedziałek powinien już do nas przyjechać. Zdecydowaliśmy się na ten słup z zooplusa. Młoda będzie mieć prawdziwe drzewo <mrgreen> Jak tylko zmontujemy wkleję zdjęcia, również detali. Może komuś się przydadzą.Kasik pisze:Tez myślę, że dla niedużej, zwinnej kotki drapak sufitowy będzie super rozwiązaniem
Ale pokażesz potem co ostatecznie wybrałaś? I koteczkę

Dziękujemy <pokłon>norka pisze:śliczna kicia...koniecznie załóż wątek swojej koteczce :-)
na pewno się ucieszy ze swojego nowego drzewka :-)