Bolek i Lolek i ich domek
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Bolek i Lolek i ich domek
Pani Joasiu, proszę na razie skarmić ten PoN, który Pani wysłałam, bo kotka potrzebuje w tej chwili porządnie mięsną karmę. Za miesiąc dopiero niech Pani wejdzie z tym Britem, gdy kociaki zaczną same interesować się jedzeniem.
- yamaha
- Genius Loci
<rotfl> <rotfl> <rotfl> Najwyrazniej Z TEGO CYCKA leci cos lepszego niz z innych <rotfl>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dorotko tego Brita Asia kupiła dla Lolka i trojaczków nie dla koteczki z maluszkami :-)Dorszka pisze:Pani Joasiu, proszę na razie skarmić ten PoN, który Pani wysłałam, bo kotka potrzebuje w tej chwili porządnie mięsną karmę. Za miesiąc dopiero niech Pani wejdzie z tym Britem, gdy kociaki zaczną same interesować się jedzeniem.
Ale się pchają łobuzy, a cała mleczarnia do dyspozycji <lol>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Tak, Brit jest dla przydomniaczków moich <oops> , Ruda jest zabezpieczona na co najmniej 2 miesiące z PONem, bo i ja miałam ponad 2 kilo w domu.
Na szczęście Ruda już nie rzuca się tak łapczywie na karmę, jak do tej pory. Dzięki pomocy właścicieli, którzy cały czas uzupełniają po brzegi miseczkę <tańczy>
Miałam obawy, czy oddać im 2 kilo mojej karmy, ale na szczęście dbają by miska była zawsze pełna.
Na szczęście Ruda już nie rzuca się tak łapczywie na karmę, jak do tej pory. Dzięki pomocy właścicieli, którzy cały czas uzupełniają po brzegi miseczkę <tańczy>
Miałam obawy, czy oddać im 2 kilo mojej karmy, ale na szczęście dbają by miska była zawsze pełna.
- yamaha
- Genius Loci
Chcesz z nich zrobic PRAWDZIWE BRYSIE, tak ?Fusiu pisze:Tak, Brit jest dla przydomniaczków moich <oops>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Przepraszam
<oops>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
yamaha pisze:Chcesz z nich zrobic PRAWDZIWE BRYSIE, tak ?Fusiu pisze:Tak, Brit jest dla przydomniaczków moich <oops>
Yam, ja już straciłam nadzieję, że moje stadko nabierze jakichkolwiek kształtów. Lol to mikrusek, trojaczki go już ścigają wzrostem. Nie są chude
Jak to ujęła kiedyś Sonia, cała czwórka zmieściłaby się w cieniu Tamisia <lol>
Choć może to już nie aktualne, bo wiemy, że Tami już jest Fit
- yamaha
- Genius Loci
Dobra, jakby byly tluscioszki, to tez bys miala zmartwienie.
Takia wlasnie ich uroda, i tyle
A juz tak najlepiej to nam je POKAZ <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
Takia wlasnie ich uroda, i tyle
A juz tak najlepiej to nam je POKAZ <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Oj już nie jest taki Fit, bo musiałam znowu wrócić do Gastro i przez tydzień 200 g odbudował
Mamy znowu 8 kg 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Marzenko jak Tamisław <serce> musi RC Gastro Intestinal to dawaj mu ale Moderate mniej kaloryczny , ma mniej sodu , ma więcej różnych włókien poprawiających trawienie , pro i pre- biotyków daje się ją kotom z nadwagą jak też przy odchudzaniu , ja polecam , wypróbowałam na Kalucie <mrgreen>Sonia pisze:Oj już nie jest taki Fit, bo musiałam znowu wrócić do Gastro i przez tydzień 200 g odbudowałMamy znowu 8 kg