Ich troje
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Dzisiaj jakoś nie miałam czasu na pstrykanie zdjęć. Coś musiałam jednak w domu posprzątać, chociaż zdecydowanie wolę na naszym forum siedzieć <diabeł> <diabeł> <diabeł>
Jutro postaram się coś pocykać a pewnie będzie co. Garecik miał kilka razy spotkanie oko w oko z Sarą. Kilka razy obwąchali sobie mordki i nie było syków z jego strony ale jeszcze jak się zapomni to na nią syczy. On jest niesamowicie odważny. Leon potrzebował blisko trzech tygodni do oswojenia się z Sarą. Gareth już po czterech dniach całkiem spokojnie ją przyjmuje. I powiem Wam, że strasznie go już kochamy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jutro postaram się coś pocykać a pewnie będzie co. Garecik miał kilka razy spotkanie oko w oko z Sarą. Kilka razy obwąchali sobie mordki i nie było syków z jego strony ale jeszcze jak się zapomni to na nią syczy. On jest niesamowicie odważny. Leon potrzebował blisko trzech tygodni do oswojenia się z Sarą. Gareth już po czterech dniach całkiem spokojnie ją przyjmuje. I powiem Wam, że strasznie go już kochamy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
-
Mysza
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
-
Sylvia Anna
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Niezbyt ładne te zdjęcia, bo wieczorem robione i z lampą ale jak jest piękne słońce to miśki śpią więc nie ma czego fotografować, bo śpiących zdjęć już trochę mają <mrgreen>
Taki jestem zmęczony <serce>

Pierwszy wspólny posiłek(Leon przełamał niechęć do swojej "jadalni")

Pokaż co masz, może ty masz lepsze. Sprawdzę <lol>

Chińczyk :-)

Z każdym dniem jest coraz lepiej. Biegają za sobą, Leon śpiewa Garecikowi, jest super
Zauważyłam też, że obserwując ich nie można powiedzieć, który jest dominujący.
No a dzisiaj w nocy maleństwo takie baranki mi strzelało i spali koło mnie oboje. Cudnie jest mieć dwa koty <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Taki jestem zmęczony <serce>

Pierwszy wspólny posiłek(Leon przełamał niechęć do swojej "jadalni")

Pokaż co masz, może ty masz lepsze. Sprawdzę <lol>

Chińczyk :-)

Z każdym dniem jest coraz lepiej. Biegają za sobą, Leon śpiewa Garecikowi, jest super
Zauważyłam też, że obserwując ich nie można powiedzieć, który jest dominujący.
No a dzisiaj w nocy maleństwo takie baranki mi strzelało i spali koło mnie oboje. Cudnie jest mieć dwa koty <zakochana> <zakochana> <zakochana>