Dlaczego? <diabeł> Nawet Arkowi pokazywałam jaki z niego piękny kocurek, no ale niestety... TŻ ma serce z Kamienia <diabeł>
Trzeciego kotka raczej mieć nie będę... a ten czarny taki śliczny
kosanna pisze:Jak człowiek widzi taką małą diablicę <diabeł> , to ma ochotę przejść na ciemną stronę mocy :-)
Ps. Ma nawet rogi zamiast uszu! <zakochana>
Prawda? Ja też na to zwróciłam uwagę, i to jeszcze jakby zawinięte na koniuszkach <lol>
Dziś zostaliśmy poszczepieni, pochipowani, a dwie panienki dzielnie, choć nie bez oporów, oddały krew. Czekamy <mrgreen>
To ja trzymam kciuki i od siebie chciałam napisać, że czarnulka jest prześliczna <zakochana> Jak taki czarny diament.. i ja spokojnie dla takiego diabołka przeszłabym na drugą stronę mocy bez żadnych wyrzutów sumienia <mrgreen>
kosanna pisze:Jak człowiek widzi taką małą diablicę <diabeł> , to ma ochotę przejść na ciemną stronę mocy :-)
Ps. Ma nawet rogi zamiast uszu! <zakochana>
Prawda? Ja też na to zwróciłam uwagę, i to jeszcze jakby zawinięte na koniuszkach <lol>
Też te uszka zwróciły moją uwagę. Pychotka też takie miała na pewnym etapie
BRI van Doro pisze:Oj ślicznie rosną maluchy . Niebieska panienka to cudowne kociątko , ale nie wiem co sie ze mna dzieje bo czarna dziewczynka również baaaaaardzo mi sie podoba :-) <zakochana>
No właśnie, i co teraz... Jutro ciągniemy krew., może los za mnie zdecyduje <mrgreen>
Niebieska dziewczyna jest fantastyczna, taka duża i okrąglutka się wydaję a ta mina ''spod byka''- bomba <lol>
Kremaczek z pysia, to taki <aniołek>
Czarny chochliczek z rogami <serce>
Szylkrecia z kołnierzykiem wygląda uroczo <zakochana>