Miot S - Ino i Fado
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
Re: Miot S - Ino i Fado
Prześliczne
<zakochana>

- Omena
Prześliczne
y, ale kremik
<zakochana> gratulacje
!!!!!!!!!!!

- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Cudny widok
Ale kremik zdecydowanie zawładnął zdjęciami <zakochana>

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
I kilka foteczek miotu S, tych w ogóle nie dało się sfotografować, bo od razu przybiegali starzy i zabierali zabawki <lol>
Spooky, największy rozrabiaka z całego miotu, ciągle tylko kombinuje, kogo by tu w doopkę podgryźć <lol> Ciągle by ganiał, ale też pierwszy wyczaił, że z kojca wyciągają - i biegnie i prosi, żeby i jego wypuścić. Najgrubszy brzuszek, ciekawski mały chochlik <zakochana>

Lola taki niby aniołek, ale jak ktoś słusznie zauważył, różki jej widać <lol> Dziś przyłapałam ją pracującą przy miseczce z suchym, i to nie takim przeznaczonym dla niej, ale dla starszych kociąt. Nie będzie sobie zaprzątała głowy badziewiem dla maluchów <lol>

Szylkrecia jest jeszcze bezimienna, bo nie ma domku, poczekamy jeszcze z imieniem, może ktoś będzie chciał sam nazwać swoje dziecko, jak to już się stało tradycją u Agilisowych kotów. Problem tylko z przedrostkami na właściwą literę, dla Bono jeszcze nic nie wymyśliłam, a tam trzeba będzie coś na T...

Spooky, największy rozrabiaka z całego miotu, ciągle tylko kombinuje, kogo by tu w doopkę podgryźć <lol> Ciągle by ganiał, ale też pierwszy wyczaił, że z kojca wyciągają - i biegnie i prosi, żeby i jego wypuścić. Najgrubszy brzuszek, ciekawski mały chochlik <zakochana>

Lola taki niby aniołek, ale jak ktoś słusznie zauważył, różki jej widać <lol> Dziś przyłapałam ją pracującą przy miseczce z suchym, i to nie takim przeznaczonym dla niej, ale dla starszych kociąt. Nie będzie sobie zaprzątała głowy badziewiem dla maluchów <lol>

Szylkrecia jest jeszcze bezimienna, bo nie ma domku, poczekamy jeszcze z imieniem, może ktoś będzie chciał sam nazwać swoje dziecko, jak to już się stało tradycją u Agilisowych kotów. Problem tylko z przedrostkami na właściwą literę, dla Bono jeszcze nic nie wymyśliłam, a tam trzeba będzie coś na T...

- Miss_Monroe
- Moderator
Lola niezmiennie mnie urzeka <zakochana>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Jakie rozwichrzone fryzury <lol>
Cudowności <serce> <serce> <serce>
Cudowności <serce> <serce> <serce>
- MartaNys
- Hodowca
- Hodowla: S*BriSavanti's
- Kontakt:
Hi hi Dorotko <gwiżdże> jak na T to Tosiek <lol>
Kociaczki ślicznie <serce>
Kociaczki ślicznie <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Do ostatniej szylkreci (
<zakochana> <serce> <roll> ) to ten Slayer pasuje jak ulal <lol>
Tyko watpie, ze jej przyszly nowy ludz sie zgodzi <lol>

Tyko watpie, ze jej przyszly nowy ludz sie zgodzi <lol>
- Agnes
Prześliczne maluszki <zakochana> Panna Lola wydaje się być delikatnie nadąsana <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Wprawdzie moją słabością jest wszystko co kremowe ale tym razem urzekła mnie po całości szylkrecia i bardzo chętnie JA wymyśliłabym jej imię <lol> tylko nie wiem co na to moja królewienka, księciunio i wielka żarłoczność <diabeł> o domownikach na dwóch nogach nie wspominając <lol> niesamowicie mi się podoba dziewusia <zakochana> <zakochana>
wszystkie kociaczki prześliczne kremulka <zakochana> ale bezimienna kocineczka
wszystkie kociaczki prześliczne kremulka <zakochana> ale bezimienna kocineczka