Mioty W i X: Perla i Raya :-)
- yamaha
- Genius Loci
Re: Mioty W i X: Perla i Raya :-)
Krawat, powiadasz ? <suchy>
Mnie to juz na pol koszuli z dlugim rekawem teraz wyglada
Mnie to juz na pol koszuli z dlugim rekawem teraz wyglada
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
<lol> <lol> <lol> <lol>
A mnie się Dorszka przyznała do białych majtek. Żeby potem nie było, że on tylko kremowe bikini ma a reszta biała <lol>
A mnie się Dorszka przyznała do białych majtek. Żeby potem nie było, że on tylko kremowe bikini ma a reszta biała <lol>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Zawsze mozesz wymoczyc w herbacie <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To jest jakaś myśl <mrgreen> Będzie na dodatek ślicznie ergreyem pachniał <roll>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nic już więcej nie wyjdzie, co najwyżej majtki jeszcze trochę się skurczą <lol>
Yamaha, jedna rękawiczka taka jak u Audrey Hepburn, reszta to, niestety, skarpetki. Dziś ustawiliśmy się "jasną stroną"
Yamaha, jedna rękawiczka taka jak u Audrey Hepburn, reszta to, niestety, skarpetki. Dziś ustawiliśmy się "jasną stroną"
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Tobiś śliczny miś. <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
<strach> Ja co prawda o herbacie pisalam, ale nie GORACEJ <strach>Dorszka pisze:Nic już więcej nie wyjdzie, co najwyżej majtki jeszcze trochę się skurczą <lol>
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Sonia pisze:Co do Tamisia, to jakoś nie widzę tego prychania i burczenia w jego wykonaniu, to się jakieś takie niemożliwe wydaje <mrgreen> wolałabym się nie przekonywać o tym
tego raczej nie unikniesz Soniu nawet najbardziej wydawać by się mogło misiowaty niedźwiadek okaże swoje niezadowolenie z przybycia nowego lokatora <mrgreen>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> Soniu, ale Ci fajnie! Tobiś przecudny i do tego ma charakter(ek) <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To akurat jest dla mnie oczywiste, że z otwartymi łapkami go nie przyjmie, ale raczej obstawiam, że się go będzie bał i z daleka go obserwował i śledził gdzie idzie i co robi, ale łapoczynów to z jego strony chyba nie będzie.Dorota pisze:tego raczej nie unikniesz Soniu nawet najbardziej wydawać by się mogło misiowaty niedźwiadek okaże swoje niezadowolenie z przybycia nowego lokatora <mrgreen>Sonia pisze:Co do Tamisia, to jakoś nie widzę tego prychania i burczenia w jego wykonaniu, to się jakieś takie niemożliwe wydaje <mrgreen> wolałabym się nie przekonywać o tym
Jeszcze tyle czasu, a ja już mam stresa <strach> Przy pierwszym dokacaniu jakoś w ogóle się nie stresowałam, a teraz jakoś tak <oops>