Wita Was Wega :)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Wita Was Wega :)
Super, że Wegunia już odważniejsza

- Ewcia
Zabawy na drapaku 

- Ewcia
Niestety - noc samotna i dla mnie i dla niej <kciukwdół>Spania na podłodze nie zazdroszczę no chyba, że kotek wtulał się w Ciebie.
- Ewcia
I jeszcze jedno 

- Ewcia
Dziękuję Cheshirecheshire pisze:Heej, pięknie - 2 tygodnie mnie nie było a tu Wega już u Was <shock>
Nie wiem, czy czytałaś moje początki z Newtonem, ale miałam podobnie - był baaardzo wystraszony, nie chciał wyjść z transportera, przesiedział dobre kilka godzin pod szafą, dość długo nie kuwetkował i nie jadł. Jak długo nie będzie jadała i piła to może spróbuj to, co mi ktoś doradził - zrób rosołek z małej ilości wody i mięska i tak podaj - to Newtona zachęciło i cały rosołek wypił na pierwszy posiłek i potem już było do przodu. Pamiętam, że prawie się popłakałam ze szczęścia jak pierwszy raz uslyszałam chrupanie a potem grzebanie łaputami w kuwecie <rotfl>
Ja zaraz też mykam po mojego malucha odebrać go z dwutygodniowych wakacji i też już doczekać się go nie umiem <gwiżdże> Zobaczysz jak będzie z rozłąkami
Emocje są naprawdę ogromne...
- Ewcia
Faktycznie jest czego pozazdrościć, bo chyba ma w sobie głośnik <ok> Uwielbiam jak mruczy <serce> <serce> <serce> Jestem całkowicie w niej zakochana <zakochana>ozon pisze:To może chociaż po trzy od razu, co?Ewcia pisze:Będę Wam dawkowaćPo troszeczku .....
![]()
A traktorzenia to Tobie i Norce normalnie zazdroszczę, bo moja kicia z tych, co to mruczą "do wewnątrz" - czuje się wibracje, ale żeby coś usłyszeć, to trzeba się naprawdę wsłuchać.
Głaski dla koteńki
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Tutaj też cały czas podglądam :-) i trzymam kciuki! Będzie dobrze, zobaczysz, zresztą wcale nie jest źle! Widać, że Wegunia się rozkręca.
Ewciu, a Wegunia miała w hodowli kontakt z małymi dziećmi?
Wiem, że wiesz, że ta kaszka to był błąd. Zaszkodzić nie musi, ale lepiej unikać wszystkiego co zaszkodzić może, więc lepiej niech Cię więcej nie pokusi, dla zdrowia małej i Twojego spokoju.
Ewciu, a Wegunia miała w hodowli kontakt z małymi dziećmi?
Wiem, że wiesz, że ta kaszka to był błąd. Zaszkodzić nie musi, ale lepiej unikać wszystkiego co zaszkodzić może, więc lepiej niech Cię więcej nie pokusi, dla zdrowia małej i Twojego spokoju.
- Ewcia
Trochę zabawy i odpoczynku
Normalnie na każdym zdjęciu ona ma inny kolor... szok

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- ozon
- Agilisowy Rezydent
Weguniu, jesteś śliczna <zakochana>