Legowisko
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Legowisko
Bardzo fajne koszyki No i skusiłam się i posłałam swój mail <mrgreen> Dzięki Marta za namiar.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Piękny koszyczek Ale ja mam już bana na koci asortyment.... <gwiżdże>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Eeee... uszy koszyczka dyskwalifikują produkt Znaczy, nie pożyją długo i koszyczek będzie wyglądać na przeżuty <lol>
- mimbla
- Kontakt:
To teraz w ramach podziękowania znajdź mi miejsce, w którym położę moje, żeby Konkubent nie zauważył, a koty były zadowolone... Planuję odmalować duży pokój na ciepłe kolory i te kosze pasowałyby idealnie...AgnieszkaP pisze:Bardzo fajne koszyki No i skusiłam się i posłałam swój mail <mrgreen> Dzięki Marta za namiar.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Wysyłam swój mail - potem się jakoś TZ wytłumaczę <gwiżdże> <gwiżdże>AgnieszkaP pisze:Bardzo fajne koszyki No i skusiłam się i posłałam swój mail <mrgreen> Dzięki Marta za namiar.
- mimbla
- Kontakt:
O tym nie pomyślałam... W sumie u nas uszy od toreb papierowych bywają żute, ale myślałam, że dlatego, że je ocinam z jednej strony, żeby się któryś nie zaklinował i one tak śmiesznie dyndają...Mago pisze:Eeee... uszy koszyczka dyskwalifikują produkt Znaczy, nie pożyją długo i koszyczek będzie wyglądać na przeżuty <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
mimbla, u mnie byłyby żute na bank, ale sama wiesz, że co kot, to obyczaj
- Miss_Monroe
- Moderator
Koszyczek wygląda super, ale ja już sobie wyobrażam jak mój Bentley obgryza te rączki w legowisku. Jego posłanie od Reni ma obgryzioną wstążkę...
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Piękny koszyczek, tylko te uszy mnie niepokoją, w sumie nie wiem czy są wielkości umożliwiającej włożenie w nie kociej głowy, może brytkowej nie, ale kituniowej na pewno.
Mamy jeden taki okrągły wiklinowy koszyk, od zawsze były do niego kolejki, a dawno temu Starszaki upychały się do niego razem :-)
Mamy jeden taki okrągły wiklinowy koszyk, od zawsze były do niego kolejki, a dawno temu Starszaki upychały się do niego razem :-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Koszyczek superaśny ale u mnie tylko dla grzecznej królewienki bo bandyta rozszarpał by te rączki błyskawicznie ( chyba jednak Gatonek z Kolorusiem razem na myszy chodzą <lol> ) ,a ponieważ powierzchni u mnie już brak , więc na kolejne legowisko tylko sobie popatrzę