Ozzy i Iggy
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Re: Ozzy i Iggy
Mimbla, czy Ty będziesz sławna? 
- mimbla
- Kontakt:
Kto wie... Może się uda, ale ja już któryś raz jestem sławna i uboga <lol>Julcik pisze:Mimbla, czy Ty będziesz sławna?
Na pewno się pochwalę jak projekt wypali.
-
kotku
O ja cię... <shock> To Kochana, to ja trzymam kciuki! Żeby była sława i żeby było bogactwo <ok> Tymczasem czekam na zdjęcie <gwiżdże> tzn zdjęciA
- Bartolka
Zielone oczy, ruda grzywka i na pierwszym planie Ozz? Jeśli tak, to super zdjęcie Waszemimbla pisze:Ostatecznie wyślę jedno ze zdjęć z Ozzem, które zrobiłam w zeszłym roku.
- mimbla
- Kontakt:
Tak, to z tej sesji, mam ich kilka więc teraz pewnie będę siedzieć i decydować które, bo i tak muszę jeszcze raz obrobić, tym razem pod druk- nie wiem jakiej wielkości potrzebują...Bartolka pisze:Zielone oczy, ruda grzywka i na pierwszym planie Ozz? Jeśli tak, to super zdjęcie Waszemimbla pisze:Ostatecznie wyślę jedno ze zdjęć z Ozzem, które zrobiłam w zeszłym roku.
Pozdrawiam wszystkich, którzy zdecydowali się na posiadanie kota rasy brytyjski krótkowłosy ze względu na niesamowite puchate futerko... Cieszmy się z nadchodzącej wiosny!
No. Jeden boczek wyczesany, czas na drugi. [takie lila-futro wychodzi z czekoladowego Ozza]

- mimbla
- Kontakt:
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Igor wygląda jakby w ubranku siedział
Jak pilnie wszystko studiują na tym tablecie
Jak pilnie wszystko studiują na tym tablecie
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Chciałam zauważyć, że mam niemalże identyczne zdjęcie! Tylko nie ma na nich kotów, za to jestem tam ja i kolega. Rzecz dzieje się w przedszkolu <lol> Dokładnie jak Ozzy i Iggy, pochylamy się w skupieniu nad książeczką i jedno z nas pokazuje tam coś palcem.

- mimbla
- Kontakt:
<rotfl>Mago pisze:Chciałam zauważyć, że mam niemalże identyczne zdjęcie! Tylko nie ma na nich kotów, za to jestem tam ja i kolega. Rzecz dzieje się w przedszkolu <lol> Dokładnie jak Ozzy i Iggy, pochylamy się w skupieniu nad książeczką i jedno z nas pokazuje tam coś palcem.