Uffff... bo juz myslalam, ze takie jedno zdjecie Paparazzi i cala reputacja do odbudowy <lol>Hann pisze:No co Ty <lol> To sen jest. Oczy łapą zasłonił, żeby mu światło dnia nie przeszkadzało <mrgreen>yamaha pisze:Alez alez <shock>
Czyzby MROCZNY RYCERZ tez wykrzywial glowke do drapania brodki na kanapie ? <shock>
Lucek, Leoś i Jadwinia
- yamaha
- Genius Loci
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
- beev
Lucuś cudny ale Jadwinia to miłość moja <zakochana>
podziwiam Cie za te białe kanapy przy trójce kotów, ja mam jednego kota i szary narożnik i ciągle mi się wydaje brudny
<lol>
poprosze o więcej fotek koteczków, nie chcę czekać do maja 2015 <yamaha> <yamaha> <yamaha>

podziwiam Cie za te białe kanapy przy trójce kotów, ja mam jednego kota i szary narożnik i ciągle mi się wydaje brudny
poprosze o więcej fotek koteczków, nie chcę czekać do maja 2015 <yamaha> <yamaha> <yamaha>
- Hann
No zjadł <mrgreen> Zeżarł nawet bym powiedziała <lol> Wpadł między Lucka i Jadwinię, którzy przez ładnych kilka minut okrążali biedaka bojąc się go łapą dotknąć i ograniczając się do szybkich wąchnięć <lol> złapał go w zęby, odbiegł kilka metrów i ciamkając pożarł <mrgreen> Też myślałam, że będzie mi po takim czynie obleśny, ale i ja mu dla jego urody wybaczyć musiałam <lol>Beate pisze:Coooooo <shock> mój Leoś zjadł motylka <?>
No cóż z powodu jego urody muszę mu wybaczyć :-)
On jest jak stal. Paparazzi mu nie straszni <mrgreen>yamaha pisze:[Uffff... bo juz myslalam, ze takie jedno zdjecie Paparazzi i cala reputacja do odbudowy <lol>
Miałam kiedyś kanapę kwiecistą, materiałową. Lucek wydziubał w niej sobie norę. Więcej nie popełniłam tego błędu. Teraz kanapy są skórzane, świetnie się myją i nie da się w nich nic wydziubać <lol> Fotele z ikei, ze świetnymi po wymienialnymi pokrowcamibeev pisze:Lucuś cudny ale Jadwinia to miłość moja <zakochana>
podziwiam Cie za te białe kanapy przy trójce kotów, ja mam jednego kota i szary narożnik i ciągle mi się wydaje brudny<lol>
poprosze o więcej fotek koteczków, nie chcę czekać do maja 2015 <yamaha> <yamaha> <yamaha>![]()
![]()
Co do zdjęć, Jadwini zwłaszcza, to nie wiem czy mogę, bo kitram na 2 grudnia <lol> Ale że mam już kilka skitranych, to może coś mi do grudnia zostanie <mrgreen>
Moje rude serduszko <serce> Delikatne tak, że nawet motylowi krzywdy nie zrobi <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ach wycałowałabym ją i poczochrała <serce>
- yamaha
- Genius Loci
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jadwiniu, jestes sliczna <serce>
Jadwiniu, jestes sliczna <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ach te oczyska to jak najprawdziwsze bursztyny <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Słoneczko <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Jadwiniu, nieustannie urzekasz mnie swoją urodą <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
- beev
Dziekuje Hann za zdjęcia "mojej" Jadwini <serce> <serce> <serce> może na tydzień mi wystarczy <lol>
ona taka śliczna, ruda i puchata i te oczy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ona taka śliczna, ruda i puchata i te oczy <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Betuś
Piekna, złocista Jadwinia <serce> <serce> <serce>
Biedny motylek
Biedny motylek