hahah.. no tak.. temat rzeka-ja i moje pomysły półkowe
To miały być schodki, kto im powiedział,że na nich można siedzieć?? No kto? <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Sonia..hmm.. może to jest to! Druga identyczna półeczka obok! Idę mierzyć <emotikonek z młotkiem w ręku i kaskiem na głowie. Opcjonalnie papieros w buzi>
<rotfl> <rotfl>
zakończmy tą żenującą dla mojej osoby dyskusję <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Dobrze,że chłopaki mądrzejsze od panci.. a może chcieli przywrócić mi twarz na forum <serce> <serce>
Hehehe Fusiu nic się nie łam, półki są przynajmniej fachowo przymocowane i się nic nie wyrwało pod ciężarem, więc jest super, tylko z szerokością półki trochę nie wyszło, ale to się da poprawić i będą śmigać miśki aż miło
Magnusku <serce> toż Ty jesteś prawdziwy kremowy kocur jak bandyta Koloruś on też by wlazł bez problemu na szafę <tańczy> <tańczy> <tańczy> no super no to jakbym tak pożyczyła Twojej Panci na tydzień Kolorusia nie było by w mieszkaniu ani 1 cm gdzie byście nie wpakowali swoich dupinek ,a biedny Madoxiu ledwo by nadążał na tych swoich cudnych stopersikach <lol> <lol>
No ,a półeczka K do posiedzenia i poleżenia też jest fajna dla malucha super ,dla ciut większego doroślaka też może być wprawdzie <roll> mnie Koloruś kojarzy się z indykiem na półmisku jak na niej leży bo mu się trochę wylewa poza ale ........ <roll> <lol> <lol>