Julek i Zuza

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

kotku pisze:(...) A teraz tylko namówić Julka żeby hopsnął na kolanka i wtedy można pogodzić pracę z przyjemnością :kotek:
kolanka?? a w życiu! toż to on uważa (Młoda zresztą też), że ludzkie kolana rażą prądem i nawet jednej łapy tam nie postawi <diabeł> Dwa koty w domu, oba w rodowodzie mają jak byk wpisane "nakolankowe", a żadne na kolanach nie siedzi <diabeł> <lol>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Wiecie co? Ostatnio nakrzyczałem na moją Pańcię, bo ona siedzi tu u Was na forum, zachwyca się Waszymi kotami, a my to co? Nasz wątek już tu kurzem obrósł... No więc nakrzyczałem dziś na nią, nawet czarna siostra się do mnie przyłączyła! Widzę, że zadziałało, bo teraz siedzi przy tym dziwnym pudełku i coś tam stuka...

...ale chyba nas jednak lubi, bo już chyba z miesiąc nie wyrzuca nam najlepszejszej zabawki, czyli big-kartonu :brzydal: Ciągle chodzi i marudzi, że to przeczkadza, że to kupa makulatury itd. Ale wiecie jaka z tym pudłem zabawa??
Obrazek

Aha, tam na dole to moja prawie że siostrzyczka. W sumie fajnie z nią jest - jest komu przetrzepać futro...
Obrazek

...i jest się do kogo przytulić, jak akurat nie mam ochoty na czułości z Pańcią
Obrazek

Czasami jestem dżentelmenem i chowam się na drugi plan, żeby to czarne dziewczę było w centrum uwagi...
Obrazek

Czasem też jestem zupełnie grzecznym kotkiem i przez kilka sekund leżę grzecznie (kilka sekund, no bo ileż można siedzieć bezczynnie??)
Obrazek

Młoda też czasem zgrywa aniołka (tej to dobrze wychodzi co? nabraliście się?)
Obrazek

Obrazek

No to chyba nadrobiła ta nasza Pańcia zaległości. Pozdrawiamy!
kotku

Post autor: kotku »

Hehe mistrz drugiego planu - bezcenny <zakochana> <klaszcze> Jak on tam z szafy wygląda :haha:
Fajnie, że wrzuciłaś tyle fotek! No i wiadomo big - karton to najlepsze impreza! Cudowne kotki. Dużo głasków dla dwóch <aniołek> Julka i Zuzy <serce>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Muszę przynać, że czuję się usatysfakcjonowana.
Kotuchy piękne i takie zgrane :-)
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

Zuzka, Julek, musicie częściej krzyczeć na swoją pańcię, co by wam więcej :foto: robiła. :-D

:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Tak, tak- koty zdecydowanie za mało pokazywane a przecież chwalić się nimi wprost trzeba. Kot w szafie bezbłędny <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Jakie cudne futerka <serce> należy być dobrą pancią i częśćiej te skarby pokazywąć :ok: <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<lol> super fotki, dziekujemy (ale to najwyzsza pora byla :hammer: ).
Ja tam tego modela w szafie nawet nie spostrzeglam, dopiero jak przeczytalam wpis "kotku" to mysle "w jakiej szafie" ? No i wypatrzylam ;-))

Uwielbiam fotke w ktorej "bezczynnie" zgniata Ci wszystko, co roslo w doniczce <rotfl>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Śliczne futerka <zakochana> <zakochana> Trochę pokrzyczały i od razu są zdjęcia :) Tak trzeba :ok:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

maga pisze:Muszę przynać, że czuję się usatysfakcjonowana.
Kotuchy piękne i takie zgrane :-)
Ja się podpisuję <mrgreen>
Zablokowany