Wielkość i waga brytyjczyków
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Mruczysko PL
- Hodowca
- Hodowla: Mruczysko *PL
- Kontakt:
- Yola
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie musi chudnąć, po prostu żeby pozostał przy tym co jest - nie napisałam nigdzie, żeby odchudzać <lol>Sonia pisze:No toż mi się tak właśnie wydaje. Tylko gorzej z realizacją tego planu.Dorszka pisze:Soniu, dla mnie to max - ani grama więcej
Cała moja nadzieja w Orijenie, jeśli na tym nie schudnie to już nie wiem.
- mimbla
- Kontakt:
Mam dwa koty w prawie tym samy wieku. Jeden waży 7,5 kilo, drugi- starszy o 4 dni- 5,1 kilo, wiek nie ma tu nic do rzeczy. Na początku mojej przygody z kotami wydawalo mi się, że jest jakaś jedna miara, dzięki ktorej można porównać poszczegolne egzemplarze i sama zadawałam pytania w tym wątku <lol> Niestety okazało się, że jedyna miara, jaką moje futra znają, to miarka do karmy...
Spójrzcie sobie na te rysunki- jeśli zamiast zgrabnej lini boków kot dostaje beczułki, to znaczy, że szlaban na kabanosiki, przysmaczki i weglowodany <lol>
Z kotami jest jak z ludźmi, jedni przy 60ciu kilo wyglądają na zgrabnych i wysportowanych, inni na zbytnio folgujących swojemu apetytowi... <gwiżdże>
Oczywiście Brytki ze swoimi workami widziane z boku nigdy nie będą miały lini podwozia jak Kot Idealny na rysunku, więc trzeba wziąć na to poprawkę. Ale rzut oka z góry powinien pozwolić na ocenę kondycji swojego kota.

Spójrzcie sobie na te rysunki- jeśli zamiast zgrabnej lini boków kot dostaje beczułki, to znaczy, że szlaban na kabanosiki, przysmaczki i weglowodany <lol>
Z kotami jest jak z ludźmi, jedni przy 60ciu kilo wyglądają na zgrabnych i wysportowanych, inni na zbytnio folgujących swojemu apetytowi... <gwiżdże>
Oczywiście Brytki ze swoimi workami widziane z boku nigdy nie będą miały lini podwozia jak Kot Idealny na rysunku, więc trzeba wziąć na to poprawkę. Ale rzut oka z góry powinien pozwolić na ocenę kondycji swojego kota.

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: