Wita Was Wega :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ewcia

Re: Wita Was Wega :)

Post autor: Ewcia »

Ufff właśnie coś zjadła normalniejszego... nakarmiłam ją z łyżeczki puszeczką Carny Kitten z cielęcinką i kurczaczkiem i wciągnęla 1/3 puszki. <tańczy> <tańczy> <tańczy> <tańczy> Jeszcze tylko nie pije, ani nie kuwetkuje.
Awatar użytkownika
cheshire

Post autor: cheshire »

Super, że coś je:))) Ale jest słodziutka kruszynka <zakochana> Kiedy Newton taki był.. <gwiżdże>
Awatar użytkownika
beev

Post autor: beev »

Jest przeurocza :-o i jakże zazdroszczę ze daje się przytulać i głaskać. Moris jutro będzie miesiąc u nas a coraz bardziej rozrabia i nie lubi się przytulać <diabeł>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

no Księżniczka całym słodkim pyszczkiem.....już jada z łyżeczki..a służba karmi.... :-) :-) :-) ....ale się ma dobrze....a na fotkach wygląda ślicznie...bo jest śliczna....sama widziałam...i głaskałam i bawiłam się z nią :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
Ewcia

norka pisze:no Księżniczka całym słodkim pyszczkiem.....już jada z łyżeczki..a służba karmi.... :-) :-) :-) ....ale się ma dobrze....a na fotkach wygląda ślicznie...bo jest śliczna....sama widziałam...i głaskałam i bawiłam się z nią :-) :-) :-)
Dziękuję Ci kochana :kiss:
Służba podała księżniczce mleczko (wg przepisu Pani Basi) i też najpierw paluszek, potem łyżeczka .... coraz bliżej miseczki, następnie łyżeczka w miseczce ............. i.............. jest - sama pije :) Wypiła tak 1/4 szklanki więc już się ciut mniej martwię... następny etap... kuwetka

Wychodzi gdy chce się pobawić, jednak na razie bardzo nieufnie....
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

sa sposoby na Księżniczkę...Ona jak to Wielka Pani...musi być trosze wyniosła i niedostępna....żebyście Wy jej Poddani w piórka nie obrośli... <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> ..żarty ,żartami...ale Ewcia już jest lepiej niż wczoraj..a jutro już będzie super :-)
Wezyrek w kuwecie był tylko dwa razy..raz z siusiu raz z kupką...i na razie nic więcej....też czekam na dalsze 'odwiedziny kuwetkowe
Awatar użytkownika
beev

Moris pierwszy dzień tez nie kuwetkowal wiec to chyba norma, za duży stres :(((( ale potem 3 razy dziennie nadrabial zaległości ;-))
Awatar użytkownika
Ewcia

Norka, jest znacznie lepiej. Przed chwilą sama przyszła na miziaki (fakt, ze moj synek <diabeł> poszedł spać). Przyszła umyła się, pomiziała i sobie poszła :))))
Awatar użytkownika
Ewcia

beev pisze:Moris pierwszy dzień tez nie kuwetkowal wiec to chyba norma, za duży stres :(((( ale potem 3 razy dziennie nadrabial zaległości ;-))
ostro <rotfl> to miałaś co robić beev :)
Awatar użytkownika
beev

Ewcia pisze:
beev pisze:Moris pierwszy dzień tez nie kuwetkowal wiec to chyba norma, za duży stres :(((( ale potem 3 razy dziennie nadrabial zaległości ;-))
ostro <rotfl> to miałaś co robić beev :)
Mój kot w ogóle jakiś ewenement jest <shock>
Zablokowany