Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Re: Lucek, Leoś i Jadwinia

Post autor: Kasik »

Szczęśliwego Nowego Roku Kochani :roza:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Haniu, wszystkiego dobrego w Nowym Roku :winko:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ale mnie długo nie było... Jak mogłam... I jak ten czas może tak szybko lecieć? Przegapiłam życzenia urodzinowe, które napływały już od 6 rano! Jesteście przekochane :kiss: Przegapiłam życzenia świąteczne <oops> i noworoczne <oops> Bardzo bardzo Wam dziękuję :kiss: :kiss: :kiss: I ja Wam serdecznie dziewczyny życzę bardzo dobrego roku, jak najlepszego, i dużo wolnego czasu który będziecie mogły poświęcić Waszym bliskim, Waszym pięknym kotom :kotek: i sobie samym :kiss:

Mam nadzieję, że się wykpię kilkoma zdjęciami moich cudnych, przekochanych futerek o małych wielkich sercach <serce>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Lucek też ma się dobrze :-) Niestety nie zmienił swojego zdania o pozowaniu do zdjęć ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Cudne cieplutkie kotki z Jadwini i Leosia, te kolorki tak mi się zawsze u Ciebie kojarzą <zakochana>
A Jadwinia to chyba już zawsze takim kociaczkiem zostanie, ona w ogóle nie dorośleje :kotek:
Ale, że nas tak zaniedbałaś to ja nie wiem, czy tyle fotek wystarczy, żeby Ci wybaczyć <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Najpierw pomyślałam, że się nie wykpisz, mowy nie ma... a potem zobaczyłam Jadwinię <serce> I jakoś tak mi serce zmiękło.... ;-))
Leoś też jest wyjątkowo zmiękczający dla serca <zakochana>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Piękne te Twoje kotki <zakochana> <zakochana> <zakochana> musisz koniecznie uchwycić Lucusia i nam pokazać :-)
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Ale rudo-jesiennie-zimowo u Was <mrgreen> Piękne kotki ale Ty wiesz, że dla mnie Lovek jest najpiękniejszy na świecie <serce> <serce> <serce> Żal, że mroczny rycerz nam się nie chce pokazać ale cóż, wiemy, jaki jest i kochamy go z całym dobrodziejstwem inwentarza.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
No ja tez chcialam mocno nakrzyczec... po czym otworzylam usta.... spojrzalam na Jadwinie....
Juz nie bede krzyczec <roll> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ufff <mrgreen>
Sonia pisze:Jadwinia to chyba już zawsze takim kociaczkiem zostanie, ona w ogóle nie dorośleje :kotek:
Wiesz, że też mam takie wrażenie? To taka cały czas moja mała dziewczynka, mała kudłata psota, tu poleci, tam pobiegnie, tu na ptaszki poszczeka, a już za chwilę biegnie do pralni, nurkuje za pralkę i z worka pełnego plastikowych nakrętek wyciąga sobie jedną, żeby potem za nią ganiać po całym domu <mrgreen> Codziennie mamy okazję uczestniczyć w grze "znajdź nakrętkę" <lol>
A kiedy się zwinie w kłębuszek i śpi... <zakochana> No cudeńko <zakochana> I nieważne czy śpi, czy biega z nakrętką, zawsze widać że to dziewczynka, bo tyle w niej zwiewności, delikatności, że nawet w delikatnym Leośku połowy tego nie ma ;-))
MoniQ pisze:Najpierw pomyślałam, że się nie wykpisz, mowy nie ma... a potem zobaczyłam Jadwinię <serce> I jakoś tak mi serce zmiękło.... ;-))
Leoś też jest wyjątkowo zmiękczający dla serca <zakochana>
:kiss:
Dominikana pisze:Piękne te Twoje kotki <zakochana> <zakochana> <zakochana> musisz koniecznie uchwycić Lucusia i nam pokazać :-)
No dam z siebie wszystko <mrgreen> ale za rezultaty nie odpowiadam <lol>
Aga L. pisze:Ale rudo-jesiennie-zimowo u Was <mrgreen> Piękne kotki ale Ty wiesz, że dla mnie Lovek jest najpiękniejszy na świecie <serce> <serce> <serce>
Wiem <mrgreen> Ja też mam do niego straszliwą słabość, bo co tu dużo gadać, obłędne ma te kolorki, a i futerko najmiękciejsze <mrgreen> ze wszystkich moich futerek i wtula się jak wiadomo jak nikt <zakochana> No dobra, mój mąż się wtula czasami, ale on ma nienajmiękciejsze futerko <lol> Na klacie na przykład <gwiżdże> <lol>
yamaha pisze:<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
No ja tez chcialam mocno nakrzyczec... po czym otworzylam usta.... spojrzalam na Jadwinie....
Już nie bede krzyczec <roll> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
:kiss:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Haniu tak jak piszesz właśnie mi się Jadwinia kojarzy :kotek: :-)
Zablokowany