Lucek, Leoś i Jadwinia
- tofik
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Zbieram szczękę z podłogi.
Jadwinia prześliczna. Aż zawołałam 7-letnią córkę, żeby się sama nie zachwycać. :-)
Jadwinia prześliczna. Aż zawołałam 7-letnią córkę, żeby się sama nie zachwycać. :-)
- Molly
Jadwinia dziewuszka słodka <zakochana> . Zawsze jak na nią patrze to myślę, żeby się polubiła z moją Bukusią - też taki dzieciak
No i czekam na Lucusia
No i czekam na Lucusia
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Jak cudnie marchewkowo się zrobiło na forum <serce> <serce> <serce>
Witaj Haniu po przerwie :-)
Przy okazji zapytam o jedną nurtującą mnie rzecz. Od czasu do czasu moja Bella siada w identycznej pozycji, jak na tych ostatnich fotkach Leoś. Zastanawia mnie, czy jej wtedy nie boli brzuszek. Może Ty Haniu albo ktoś inny zna odpowiedź na moje wątpliwości.
Carlos nigdy tak nie siada.
Witaj Haniu po przerwie :-)
Przy okazji zapytam o jedną nurtującą mnie rzecz. Od czasu do czasu moja Bella siada w identycznej pozycji, jak na tych ostatnich fotkach Leoś. Zastanawia mnie, czy jej wtedy nie boli brzuszek. Może Ty Haniu albo ktoś inny zna odpowiedź na moje wątpliwości.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Myślisz Aga, że to coś może być? Bo Mordimuś często tak siaduje... I jeszcze tak mu łokcie sterczą... <strach> Dla mnie wygląda wtedy na zestresowanego, ale może mu tak wygodnie, któż to wie....
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Piękne zdjęcia. Wynagradzają czekanie 
Zachwycające koty

Zachwycające koty
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Bardzo Was tu Haniu brakowało
Leoś i Jadwinia jak zwykle powodują, że ciepło się robi na sercu od samego patrzenia na nich <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Do pełni szczęścia jeszcze tylko Lucusia mi brakuje <serce>
Leoś i Jadwinia jak zwykle powodują, że ciepło się robi na sercu od samego patrzenia na nich <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Do pełni szczęścia jeszcze tylko Lucusia mi brakuje <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Tez sie, nie dawniej niz wczoraj, nad ta pozycja zastanawialam, bo Missunia tez od czasu do czasu tak siada.AgnieszkaP pisze:
I ja tez sie "martwie" ze cos jest nie tak, bo to jakas taka "skulona" pozycja i chyba "ludzka miara" wydaje mi sie, ze jak kot skulony to go cos boli.....
Ale moze po prostu KOTOM TAK WYGODNIE ? <hm>
- beev
Kocham Kocham Kocham chyba nic więcej nie jestem w stanie napisać <lol>
Obledne koty i zdjęcia <serce> <serce> <serce> ach i te charakterki jeszcze takie maja, co tylko sobie można pomarzyć
Obledne koty i zdjęcia <serce> <serce> <serce> ach i te charakterki jeszcze takie maja, co tylko sobie można pomarzyć
- Hann
<mrgreen>Sonia pisze:Haniu tak jak piszesz właśnie mi się Jadwinia kojarzy:-)
Tofik, nie wiem co napisać... No normalnie przemiło mi! Pozdrawiam córeczkę <mrgreen>tofik pisze:Zbieram szczękę z podłogi.
Jadwinia to z każdym by się polubiła, bo to jest dziewczyna nietypowa, wogóle nie strzela fochów <lol>Molly pisze:Jadwinia dziewuszka słodka <zakochana> . Zawsze jak na nią patrze to myślę, żeby się polubiła z moją Bukusią - też taki dzieciak![]()
No i czekam na Lucusia
AgnieszkaP pisze:Witaj Haniu po przerwie :-)
Witaj, Aguś
Lucek, ta fotka już kiedyś była, ale chcę pokazać że nie ściemniam

Dziękuję za wszystkie przemiłe komentarze
Link do naszego forum powinien być dostępny w aptekach, jako najlepszy poprawiacz nastroju <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
No właśnie nie wiem, zastanawia mnie ta pozycja, ale z tego, co widzę, sporo kotów tak siada, więc to chyba nic groźnegoMoniQ pisze:Myślisz Aga, że to coś może być? Bo Mordimuś często tak siaduje... I jeszcze tak mu łokcie sterczą... <strach> Dla mnie wygląda wtedy na zestresowanego, ale może mu tak wygodnie, któż to wie....