Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
Re: Wątek dla "Starych"
Piękna niespodzianka z tym filmem.
Kurczak ładnie wyrósł <mrgreen>
Kurczak ładnie wyrósł <mrgreen>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
woooow cudne <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Co za film
Co za film
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Piękny film <serce>
Kurczak jest całkiem dorodny
Kurczak jest całkiem dorodny
- elsa
Uwielbiam łaciate Kurczaki <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Cudowny film! Pokazuje jaki ogrom pracy i serca trzeba włożyć w ratowanie życia...a to nie koniec, praca ta nie ma końca...to jest po prostu piękne, piękny jest i Kokiduś! <zakochana> <serce> <zakochana>
Vesper -> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Takiej piękności wybacza się wszystko, nie wiecie o tym? <mrgreen>
Cudowny film! Pokazuje jaki ogrom pracy i serca trzeba włożyć w ratowanie życia...a to nie koniec, praca ta nie ma końca...to jest po prostu piękne, piękny jest i Kokiduś! <zakochana> <serce> <zakochana>
Vesper -> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Takiej piękności wybacza się wszystko, nie wiecie o tym? <mrgreen>
- joakar
Przepiękny filmik <serce>
Kurczak ma cudnie puszyste futerko. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Kurczak ma cudnie puszyste futerko. <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Dziś kilka słów o Rayi. Moja najokropniejsza kotka. Brzydal i do tego apodyktyczny charakter. Wszystko zagarniałaby dla siebie. Że zbliża się ruja, to wiem od razu po obsikanym legowisku (no dobrze, nie narzekam, legowisko najfajniejsza rzecz do obsikiwania, wypierze się, i z głowy <lol> ) Żeby więc nie prać legowisk na okrągło, Raya dostaje Proverę dwa razy w tygodniu. Poza tym ma zawsze napad energii akurat wtedy, jak ja się kładę spać, czyli ok. 1. Wtedy muszę ją bawić, bo inaczej nie da żyć i spać innym, mam na myśli koty, nie siebie <diabeł> Przezywamy ją najgorszymi przezwiskami, tak na co dzień. Poza tym jest oczywiście cudowna, u lekarza chowa jedynie łebek pod moją pacha, i czeka, kiedy tę krew ściągną, przytula się i mruczy, i doskonale wie, jak przykryć wszystkie swoje okropne cechy. Ale dziś pean na jej cześć: dzięki niej mam już całe stado na PoN <mrgreen> Ponieważ zaczęła pół roku temu podjadać Growth maluchom (a przez trzy lata nie ruszała suchego w żadnej postaci), postanowiłam wymienić Meadowland na Fees Favorite, bo też na kurczaku. Raya zaakceptowała, więc Meadowland został zarzucony, a na jego miejsce weszło Fees. Okazało się, że taka wersja jest do przyjęcia przez wszystkich, więc wrzuciłam na głęboką wodę i maluchy, i po raz pierwszy mam sytuację, że wszystkie kociaki wychodzą z domu jedynie na PoN. To znaczy daję małą paczuszkę Growth na zachętę do wymieszania na wypadek fochów, bo w nowym domu zawsze może być początkowo na bakier z jedzeniem, ale u mnie wszyscy jedzą, i jest git! Pożegnałam się więc z Farn Mixem, i wszyscy są na Fees Favorite.
Nie mam nowego zdjęcia Rayi, wstawiam więc takie sprzed dwóch lat, które wtedy uznałam za nieudane, ale teraz, jak nie mam nic innego, to wyciągam z lamusa. Raya wygląda tak samo <lol>

Nie mam nowego zdjęcia Rayi, wstawiam więc takie sprzed dwóch lat, które wtedy uznałam za nieudane, ale teraz, jak nie mam nic innego, to wyciągam z lamusa. Raya wygląda tak samo <lol>

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No cóż baby z Agilisowa mają charakterek <zakochana> ale za to jakie są śliczne <serce> <diabeł> nie ma nic za darmo <lol> misia kochana
sie mama czepia <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Jaki to brzydal
<lol> śliczna jest <zakochana>
- BabaJaga
- Agilisowy Rezydent
Raya to po prostu konkretna kobitka jest. Wie czego chce i jak to osiągnąć. U nas mówimy: charakterna i dziądzialska <mrgreen> A! I cudna puciatka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Justi_x
- Agilisowy Rezydent
Ale ona piękna.