Magnus i Madox
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Magnus i Madox
Oj tam oj tam będzie malutka kucykopchełka <serce> ,a jakie zgrabniutkie pchlisko kochane <zakochana>
Magnusku <zakochana> <diabeł> ciocia i tak Ciebie kocha najbardziej :-> <roll> <lol>
Magnusku <zakochana> <diabeł> ciocia i tak Ciebie kocha najbardziej :-> <roll> <lol>
- Bazylia
- Kontakt:
Ciocia przytula i całuje przyszlą PCHŁODŻILLĘ <lol>
<zakochana> <zakochana>
-
babajaga84
MAGNUS <zakochana>
- Aleex
- Kontakt:
Pchła już nie jest pchłą <shock> <shock> <shock> Urosła jak na drożdżach <serce> <serce> <serce>
Głaski dla obu pięknych kotów: mniejszego i większego

Głaski dla obu pięknych kotów: mniejszego i większego
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
woooooow
<serce> <serce> <serce> <serce>
Jaki piękny i poważny Pan Pcheł z niego <mrgreen> <zakochana> <zakochana>
Asiu a jak tam z jego miziastością <gwiżdże> ?? Wyleciałaś już z hukiem z klubu VIC <lol> ?
Jaki piękny i poważny Pan Pcheł z niego <mrgreen> <zakochana> <zakochana>
Asiu a jak tam z jego miziastością <gwiżdże> ?? Wyleciałaś już z hukiem z klubu VIC <lol> ?
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Piękny... <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Spokojnie. Magnus zapewnia mi dożywotnią prezesurę <roll> Zaczynam podejrzewać,że on mnie nawet nie lubi. Po prostu mnie toleruje. Jak wracam z pracy to liże mnie po nogach żebym wracała stamtąd skąd przyszłam.
Madox jest kochany. Co prawda nie przytula się i nie siada na kolanach <gwiżdże> to już taka moja klątwa, albo zgapił od brata. Ale za to mogę z nim robić co chcę. Miziać, nosić, przytulać, całować, czesać, głaskać brzuszek, czyścić co tylko zechcę.. jedno moje spojrzenie i już mruczy. I to tak głośno,że aż ściany się trzęsą <lol>
Tak jak Magnus, też chodzi za mną wszędzie.
To takie ogień i woda. Spoglądam na Madoxa: mruczenie i szczęście. Spoglądam na Magnusa: machanie ogonem mówiące "nawet nie myśl,aby mnie pogłaskać"
Ale i tak go kocham najmocniej. Nie wymieniłabym tego sopla lodu na nikogo innego <zakochana> <zakochana>
Madox zresztą troszkę mi to wszystko wynagradza :->
Madox jest kochany. Co prawda nie przytula się i nie siada na kolanach <gwiżdże> to już taka moja klątwa, albo zgapił od brata. Ale za to mogę z nim robić co chcę. Miziać, nosić, przytulać, całować, czesać, głaskać brzuszek, czyścić co tylko zechcę.. jedno moje spojrzenie i już mruczy. I to tak głośno,że aż ściany się trzęsą <lol>
Tak jak Magnus, też chodzi za mną wszędzie.
To takie ogień i woda. Spoglądam na Madoxa: mruczenie i szczęście. Spoglądam na Magnusa: machanie ogonem mówiące "nawet nie myśl,aby mnie pogłaskać"
Ale i tak go kocham najmocniej. Nie wymieniłabym tego sopla lodu na nikogo innego <zakochana> <zakochana>
Madox zresztą troszkę mi to wszystko wynagradza :->
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Asiu
,a p.......CHła szachrajka jest CUDNA <zakochana> <zakochana> taka delikatniusia słodycz <zakochana>
<zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent