Koci świat wg Śnieżki, Fiony & Mruczki
- Elwira
8 marca 2011r. Dzień Kobiet :D hihi
Nasze kobietki w Dniu Kobiet
<zakochana>
Przepychanki
. Śnieżka zazdrośnica kontra Mruczka
. Naszczęście Mruczusia nic sobie z tego nie robi tylko śpi w najlepsze
<klaszcze>

Przepychanki

-
mały królik
- Elwira
Tak ogólnie dziewczynki mają się dobrze
. Śmiejemy się z TŻ że po kastracji ponoć miały być spokojniejsze ale się nic nie zmieniły. Szaleją jak diabły
. Kupiliśmy im ostatnio takie malutkie pluszowe myszki to ganiają z nimi po całym domu, podrzucają i noszą w pyszczkach
. Już wszędzie te myszki znajduje, pod koszem z brudnymi rzeczami w łazience, za śmietnikiem, pod łóżkiem, na łóżku i wielu innych miejscach
. Hi hi 
- Elwira
A jeśli chodzi o samą sterylizację to mają się dobrze
. Byliśmy do kontroli, ja myślałąm że idziemy żeby im zdjęli szwy, a się okazało że szwy są rozpuszczalne, więc lekarka tylko obejrzała, stwierdziła że wszystko jest w porządku, i zaraz wracaliśmy do domu
.
Sterylizacja w ich przypadku była nieodczuwalna:). Ciekawe jak to będzie z Mruczką. 28 marca Mruczka skończy 5 miesięcy. Idzie równo z Fioną. Tyle żę Fiona ma prawie 7 miesięcy. Nie wiem czy to dobrze, mi się wydaje żę Mruczka zagruba się zrobiła
....
Śnieżka- 2.64kg
Fiona - 2.49kg
Mruczka- 2.47kg
Sterylizacja w ich przypadku była nieodczuwalna:). Ciekawe jak to będzie z Mruczką. 28 marca Mruczka skończy 5 miesięcy. Idzie równo z Fioną. Tyle żę Fiona ma prawie 7 miesięcy. Nie wiem czy to dobrze, mi się wydaje żę Mruczka zagruba się zrobiła
Śnieżka- 2.64kg
Fiona - 2.49kg
Mruczka- 2.47kg