Miot M - Ino i Fado
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No właśnie jaka? Ja też chcę wiedzieć.Dorszka pisze:To znaczy? <strach>madziulam2 pisze:Renia pamiętaj - wersja taka jak ustaliłyśmy wczoraj <lol> <lol>Renia pisze:To one się nie miksują między sobą, tylko trzymają się miotami mimo, że mamuśki sobie zmieniają??![]()
Oddałabym wszystko za taką małą kluseczkę Agilisową u siebieSoniu, jak będziesz już brała na przechowanie, to weź i dla mnie, do Siemianowic to mam jak rzut beretem
-
- Hodowca
- Kontakt:
U nas po przeprowadzce też się miejsce na jeszcze jedno futro znajdzie, a to przecież już niedługo <lol>Sonia pisze:Dorszko jak będziesz miała dość to możesz mi na wycieraczkę jakiegoś kremowego klona Fadusia podrzucić, udam przed TŻ-tem, że to znajdka, którą muszę przygarnąć, bo przecież ja nic nie zamawiałam <lol>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Agnieszka7714
To ja też, pańszczyznę mogę odrobić w niańczeniu. <mrgreen>Mysza pisze:porozdajesz pomiedzy forumowiczów <diabeł> Ja sie pisze na jakaś kremówkę, najlepiej z bitą śmietanąDorszka pisze:I jeszcze połowa z nami zostanie! <lol>Sonia pisze:Śliczny widok <zakochana> Ale roboty to będziecie mieli mnóstwoooo
Pani Dorotko, a daleko Pani ode mnie mieszka <diabeł> , bo ja na Książu Małym, ale jakby nie było, to dla mnie i tak rzut beretem będzie. Jak bym chciała taką gromadkę zobaczyć. <roll>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: