Kociaczki są przecudne <zakochana> Mocno trzymam kciuki za ich zdrowie <ok> i żeby znalazły kochające domki <ok>
Albert i nie tylko
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Hannah2
Nie wiem czy ze mnie taki dobry człowiek, bo jakbym dorwała tego co skazał te istotki na taki los, to nie miałabym litości <diabeł> <diabeł> po prostu kocham koty a opiekowanie sie takimi maluchami to sama radość.
Ogarnia mnie wściekłość jak pomyślę jak się tam znalazły - to są ewidentnie domowe koty, urodzone w domu, nie miały pcheł, mają czyste uszy, są zdrowe - komuś kotka się okociła i oddał takie maleństwa do schronu
Tylko skąd to 1 takie maleńkie przy nich
?
Dzisiaj korzystając że byłam z nimi w pracy a ich wet jest obok, podeszłam i obejrzał je i na razie jest wszystko OK. Tylko trzeba je ogrzewać.
Jestem przerażona co to będzie jak wszystkie przeżyją, podrosną a domy tak szybko się nie znajdą <shock> <shock>
Ogarnia mnie wściekłość jak pomyślę jak się tam znalazły - to są ewidentnie domowe koty, urodzone w domu, nie miały pcheł, mają czyste uszy, są zdrowe - komuś kotka się okociła i oddał takie maleństwa do schronu
Tylko skąd to 1 takie maleńkie przy nich
Dzisiaj korzystając że byłam z nimi w pracy a ich wet jest obok, podeszłam i obejrzał je i na razie jest wszystko OK. Tylko trzeba je ogrzewać.
Jestem przerażona co to będzie jak wszystkie przeżyją, podrosną a domy tak szybko się nie znajdą <shock> <shock>
- Hannah2
Najpierw kociaki muszą przeżyć, a robi sie nie najlepiej
Dostały biegunki, mają mniejsze apetyty, niektóre sa osowiałe i dzisiaj poszłam do weta, wszystkie jadą na antybiotyku a 3 dostały tez kroplówkę bo były odwodnione.
Jak maja być nie odwodnione skoro nie chcą jeść
Maleństwo trzyma sie nieźle.
Weekend sie zbliża to zajme się nimi lepiej, mają pić herbatke z koperku dla niemowląt <shock>
Dostały biegunki, mają mniejsze apetyty, niektóre sa osowiałe i dzisiaj poszłam do weta, wszystkie jadą na antybiotyku a 3 dostały tez kroplówkę bo były odwodnione.
Jak maja być nie odwodnione skoro nie chcą jeść
Maleństwo trzyma sie nieźle.
Weekend sie zbliża to zajme się nimi lepiej, mają pić herbatke z koperku dla niemowląt <shock>