Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Jak tak patrze na te wszystkie nasze kocinki - to jak one dobrze mają <mrgreen>
widać że szczęśliwe, wyluzowane i tak bardzo przez nas kochane <serce>
takie myśli mi się nasunęły jak oglądam Wasze z Bentleyem zdjęcia <zakochana>
kotku

Post autor: kotku »

Słodziaczek <zakochana>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

margita pisze:Jak tak patrze na te wszystkie nasze kocinki - to jak one dobrze mają <mrgreen>
widać że szczęśliwe, wyluzowane i tak bardzo przez nas kochane <serce>
takie myśli mi się nasunęły jak oglądam Wasze z Bentleyem zdjęcia <zakochana>
może to banalnie zabrzmi, ale mając Bentley'a dopiero teraz czujemy się w pełni szczęśliwi <oops> nigdy nie myśleliśmy, że pokochamy tak tego futrzaka <lol> jak nie śpi to cały czas przesiaduje na kolanach, przytula się, główką ociera o nas i całuje <zakochana>
magkal

Post autor: magkal »

szczęściara :-?

Ja na drapaku to nie spałam , ale za to na miejscu dla psów już tak.
Kiedyś ogarnięta szałem zakupowym wpadłam do zoologicznego i nie wiedzieć czemu wybrałam ogromne posłanie dla psów. Jego rozmiary to 1m na prawie 1,50m , chciałam aby moje psie potworki zamiast pakować nam się do łóżek miały swoje własne i to takie gdzie będą mogły spać razem . Był tylko mały problem Malaga ani Oti nie zamierzali z niego korzystać :-/
Tak więc aby przekonać pieski ,że miejscówka jest super spędziłam z nimi na posłani pół nocy . Teraz nada pchają się do łóżka ,ale z posłanka też korzystają od czasu do czasu żeby nie robić mi przykrości chyba ( przepraszam za <offtopic> )
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

magkal pisze:szczęściara :-?

Ja na drapaku to nie spałam , ale za to na miejscu dla psów już tak.
Kiedyś ogarnięta szałem zakupowym wpadłam do zoologicznego i nie wiedzieć czemu wybrałam ogromne posłanie dla psów. Jego rozmiary to 1m na prawie 1,50m , chciałam aby moje psie potworki zamiast pakować nam się do łóżek miały swoje własne i to takie gdzie będą mogły spać razem . Był tylko mały problem Malaga ani Oti nie zamierzali z niego korzystać :-/
Tak więc aby przekonać pieski ,że miejscówka jest super spędziłam z nimi na posłani pół nocy . Teraz nada pchają się do łóżka ,ale z posłanka też korzystają od czasu do czasu żeby nie robić mi przykrości chyba ( przepraszam za <offtopic> )
ha ha ja Bentley'owi też kupiłam posłanie, takie ładne, szare, z poduszeczką... i też od święts mi robi przyjemność.. i po nim przejdzie <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

mój misiek też właśnie obok mnie komarzy <zakochana>
ale się zrobiło sercowo <serce> <serce> <serce> <mrgreen>
i nie jest to ani drapak ani inne jego posłanie .... :aaa:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Miss_Monroe pisze: ha ha ja Bentley'owi też kupiłam posłanie, takie ładne, szare, z poduszeczką... i też od święts mi robi przyjemność.. i po nim przejdzie <lol>
W takim razie ja chyba kupować posłanka nie będę <tańczy>
A co do drapaka, super okazja <!> <!> <klaszcze> <klaszcze> Gratuluję i trochę zazdraszczam <roll> ale cieszę się razem z wami :radocha:
Bentleyowi na pewno będzie wygodnie i Tobie też <lol>
Zdjęcia cudo <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

asiunia0312 pisze:
Miss_Monroe pisze: ha ha ja Bentley'owi też kupiłam posłanie, takie ładne, szare, z poduszeczką... i też od święts mi robi przyjemność.. i po nim przejdzie <lol>
W takim razie ja chyba kupować posłanka nie będę <tańczy>
A co do drapaka, super okazja <!> <!> <klaszcze> <klaszcze> Gratuluję i trochę zazdraszczam <roll> ale cieszę się razem z wami :radocha:
Bentleyowi na pewno będzie wygodnie i Tobie też <lol>
Zdjęcia cudo <zakochana> <zakochana>
mi też... czyli, że niby będę zajmowała środkową półkę <lol> ? no nieźle dziewczyny się zapowiada <rotfl> nie kupuj Asiu mu posłania, chyba, że chcesz mieć dodatkowy mebel jako eksponat muzealny w domu <lol>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Miss_Monroe nie "mu" tylko "jej" <mrgreen> chciałam kupić Reniowe posłanko. Kotki w nim tak słodko wyglądają <ok>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

asiunia0312 pisze:Miss_Monroe nie "mu" tylko "jej" <mrgreen> chciałam kupić Reniowe posłanko. Kotki w nim tak słodko wyglądają <ok>
oooooo <shock> matko święta!!! Misiu przecudna przepraszam, że obraziłam Cię i "przerobiłam" w wiadomości na chłopca <oops> ! wybacz mi :hammer: :kwiatek:
Zablokowany