Antonio :)
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Antonio :)
Mam nadzieje,że nie będzie problemu z wprowadzeniem karmy... ja dla ostrożności dosyć długo wprowadzałam bez-zbożówkę. Na pewno wszystko się uda! 
- Agnes
Antonio w koszyczku wyglada rozczulająco <zakochana>
- Kathi
Witamy...
Po dlugiej nieobecnosci :->
Z powodu odwiedzin mamuski zaniedbalam niestety forum <wsciekly> ale musze sie przyznac ze z mama sie wcale nie nudzilam! <lol>
Dzisiaj krotko bo niestety ide zrobic obiad, nastepnie ogarna cale mieszkanie i pobawic sie z Antoniuszkiem ale mam nadzieje ze dzisiaj wieczor lub jutro znajde wiecej czasu aby nadgonic newsy i wiadomosci na forum!
Przesylamy z Antonim <serce> pozdrowienia i buziaki
na popoludniowa kawke i odpoczynek!

Po dlugiej nieobecnosci :->
Z powodu odwiedzin mamuski zaniedbalam niestety forum <wsciekly> ale musze sie przyznac ze z mama sie wcale nie nudzilam! <lol>
Dzisiaj krotko bo niestety ide zrobic obiad, nastepnie ogarna cale mieszkanie i pobawic sie z Antoniuszkiem ale mam nadzieje ze dzisiaj wieczor lub jutro znajde wiecej czasu aby nadgonic newsy i wiadomosci na forum!
Przesylamy z Antonim <serce> pozdrowienia i buziaki
- Zosiak
Witamy po przerwie! :-)
Jak juz sie ogarniecie, to moze jakies foteczki Antonia wpadna na forum?
- Kathi
Oczywiscie foteczki zawsze mile widziane na forum! <lol>Zosiak pisze:Witamy po przerwie! :-)
Ale az glupio przyznac, jakos sie zapomnialo o robieniu fotek misiakowi bo tyle sie dzialo!
Jezeli kiedys pisalam ze Antonio i maz sa bardzo zajmujacy to sobie wyobrazcie dodatkowo matke ktora na widok kota szalala nie gorzej od kociastego! <lol>
Brakowalo prawie aby spinala sie po szafach i scianach! <mrgreen>
Nie powiem Antonio to az teskni za nia i za jej glupawkami
Jezeli chodzi o temat Antonia.
Moj Skarbek sie rewelacyjnie trzyma! Ale cicho sza nie chce nic zapeszac!
Rosnie, nabiera ksztaltow brysiowych! <tańczy>
Zadowolona jestem z niego jak pierun mimo ze czasami skacze i dziczeje moje slonce jak ostatni diabelek <diabeł>
Waga z niedzieli 3,710
A co do chrupek - normalnie strzal w dziesiatke! <ok> Karma smakuje rowniez dobrze jak PON kurczakowy a w kuwecie jest o niebo lepiej! PON Active Cat COOKIE’S CHOICE jest the best i jestem niezmiernie wdzieczna Audrey za pomoc
Najbardziej to mnie wczoraj maz rozczulil.
Siedzielismy w kuchni i Antonio przyszedl do nas bo sam to on nie lubi siedziec w pokoju :-> . Wskoczyl oczywiscie na stol ale jak nic nie jemy to my mu nie bronimy bo lubimy jak on z nami przebywa.
"Wiesz ze Cie Kocham? No tak jestes przeciez moim kochanym Synusiem!" <zakochana>
O matulu zem padla na podloge wyznanie ze nie daj sie! <lol>
Czasem jestem zazdrosna ze maz mnie tak czesto nie caluje <rotfl>
Na marginesie chcemy miec dzieci ale poki co musimy jakos sie ustawic, kupic auto i dopiero zaplanowac powiekszenie rodziny - bo chcemy.
Ale poki co Antoniuszka jest naszym oczkiem w glowie i kochamy go jak nikogo innego na świecie!
Spotkanie z babcia Basia

Ze niby ja brzydki?

- Bond
Witam :-) Jaki piękny Antonio! Rozkoszny pluszak <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
No pięknie. Rośnie nam chłopak!
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
No jest mój ulubiony Banderasek niebieski. <serce> <serce>
Ale z niego misiaczek się zrobił... fiu, fiu.. Przylepa niesamowita. Piękny kocurro. <serce> <serce>
Mnie zawsze rozczulają te męsko-kocie czułości. <zakochana>
Z babcią Basią Antoś wniebowzięty. Super, że się tak fajnie dogadują.
No i bardzo cieszę się, że karma służy koteczkowi.
Buziaki dla Was.
Ale z niego misiaczek się zrobił... fiu, fiu.. Przylepa niesamowita. Piękny kocurro. <serce> <serce>
Mnie zawsze rozczulają te męsko-kocie czułości. <zakochana>
Z babcią Basią Antoś wniebowzięty. Super, że się tak fajnie dogadują.
No i bardzo cieszę się, że karma służy koteczkowi.
Buziaki dla Was.
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Własnie to chciałam napisać, imie zobowiązuje... filmowy amant i mega przystojny kocurro <zakochana>
- Betuś
Antonio <serce> <zakochana> Nic dziwnego, że Pańcio Ci takie miłości wyznaje. Jesteś taki piękny, że nie można się Tobie oprzeć. I jak się tuli na tych kolanach do babci :-)
Ja pewnie w tych sprawach nie powinnam nawet się odzywać, ale powiem z własnego doświadczenia i w dobrej intencji. Ustawić się, zapracować na samochód zawsze zdążycie. Nie ma co planować tylko się starać :-) o bobaski oczywiście :-)
Życzę Wam wszystkiego dobrego.
Ja pewnie w tych sprawach nie powinnam nawet się odzywać, ale powiem z własnego doświadczenia i w dobrej intencji. Ustawić się, zapracować na samochód zawsze zdążycie. Nie ma co planować tylko się starać :-) o bobaski oczywiście :-)
Życzę Wam wszystkiego dobrego.