Drapaki
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
Re: Drapaki
Biała to wychodzi taka "kość słoniowa"
a rozety mogą być sizalowe, ja takie mam
a rozety mogą być sizalowe, ja takie mam
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Biały sztruks :-)

- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Witam
Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić materiał w kostkę ma metry kwadratowe albo chociaż jak się taki materiał dokładnie nazywa, kto produkuje itp Każdy detal istotny
Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić materiał w kostkę ma metry kwadratowe albo chociaż jak się taki materiał dokładnie nazywa, kto produkuje itp Każdy detal istotny

- Miss_Monroe
- Moderator
Beżowa kostka wygląda >>tak<< :-) Mam drapak w szarej kostce i mi osobiście bardziej się podoba, niż kostka beżowa.beatus pisze:(...)więc rozchodzi sie miedzy bezowa a biala
- beatus
o dzięki wielkie :-) no mi się też najbardziej podoba szara, problem tylko taki że do wnętrza w tzw. kolorach ziemi (zgnita zieleń, brąz, drewno, biel) słabo pasujeMiss_Monroe pisze:Beżowa kostka wygląda >>tak<< :-) Mam drapak w szarej kostce i mi osobiście bardziej się podoba, niż kostka beżowa.beatus pisze:(...)więc rozchodzi sie miedzy bezowa a biala

- yohjia
Tzw. kostka, której używa Rufi do produkcji swoich drapaków to tkanina Dot firmy Davis. Dość popularna, powinna być dostępna w większości hurtowni tkanin tapicerskich :-) Trzeba tylko zwrócić uwagę, ponieważ Davis ma w swojej ofercie i tkaninę Doti, o drobniejszej kostce.Jaskier pisze:Witam
- Jaskier
- Agilisowy Rezydent
Dziękuję ślicznie, teraz już wiem chyba wszystko co chciałem wiedzieć przez zrobieniem drapaka :-)yohjia pisze:Tzw. kostka, której używa Rufi do produkcji swoich drapaków to tkanina Dot firmy Davis. Dość popularna, powinna być dostępna w większości hurtowni tkanin tapicerskich :-) Trzeba tylko zwrócić uwagę, ponieważ Davis ma w swojej ofercie i tkaninę Doti, o drobniejszej kostce.Jaskier pisze:Witam
- yamaha
- Genius Loci
Tylko koniecznie sie pochwal, jak juz zrobisz, my tu bardzo lubimy Zosie-Samosie <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>
- niesia
Z racji tego, że powiększyła się nasza kocia rodzina potrzebujemy większego drapaka :-)
Sprzedajemy nasz obecny marki Rufi, zmodyfikowany D 5B z materiału "kostka szara"
Drapak w dobrym stanie, zakupiony w 2013 r rok temu wymienione rozety i podstawa z materiału sztruks jasnobeżowy na kostkę.
Zainteresowanych proszę o pytania w prywatnej wiadomości
Możliwa wysyłka kurierska.
Nie wiem czy mogę tu zamieścić taką informację...jeśli nie proszę o przeniesienie
Kilka aktualnych zdjęć:

Sprzedajemy nasz obecny marki Rufi, zmodyfikowany D 5B z materiału "kostka szara"
Drapak w dobrym stanie, zakupiony w 2013 r rok temu wymienione rozety i podstawa z materiału sztruks jasnobeżowy na kostkę.
Zainteresowanych proszę o pytania w prywatnej wiadomości
Możliwa wysyłka kurierska.
Nie wiem czy mogę tu zamieścić taką informację...jeśli nie proszę o przeniesienie
Kilka aktualnych zdjęć:

- Miss_Monroe
- Moderator
A nie lepiej zostawić drapak, kupić kolejną rozetę przykręcaną do ściany i kilka półek? Moim zdaniem nie ma co kupować bardziej rozbudowanego drapaka, tylko zaplanować dodatkową przestrzeń w postaci właśnie półek
Drapak przyda się jako element do zeskoku z półki itp., tylko trzeba to odpowiednio rozplanować :-)