Gutek & Jędrek
- E_i_A
- E_i_A
Flufcia wlasnie z talerza zakosila kosc po kurczaku ... bo czemu by nie sprobowac przeciez ... moze kiedys pani pozwoli najesc sie w koncu czegos dobrego (czyli niekoniecznie dla kotkow
)
Jesli chodzi o przytulanki to tutaj sie zdecydowanie roznia, bo Flufcia jak nie broi to tylko zmienia kolanka do spania albo chce zeby ja nosic na rekach
Jesli chodzi o przytulanki to tutaj sie zdecydowanie roznia, bo Flufcia jak nie broi to tylko zmienia kolanka do spania albo chce zeby ja nosic na rekach
- demian
Nasz teraz przy klawiaturze ucina komara
i co kilka minut włącza motorek. Co do żarełka - to jest identyczny :-> . Wie też doskonale gdzie trzymane są frykasy i często próbuje wymuszać dopuszczenie go do tego miejsca - wystarczy pojawienie się w jego okolicy <roll>. Z przytulaśkami jest rzeczywiście inaczej, ale już przy wyborze widać było, że interesowała go przede wszystkim albo miska albo rozrabianie z braciszkiem Amberem <lol> Szkoda, że tego ostatniego nie widać na forumowym "horyzoncie" 
-
FaBriCat
Jejku jestem pod wrażeniem fotek i w ogole tego ruchomego avatarka- bannerka czy jak to nazwac ;)
apropos Ambera- to pozwole sobie na mały OFF topic i wrzuce Jego fotke - przebywa u sympatycznej rodzinki, a przed Świętami dostałam fotki - jak widac miewa się znakomicie - i został Amber ;)

<ok> <ok> <ok>
apropos Ambera- to pozwole sobie na mały OFF topic i wrzuce Jego fotke - przebywa u sympatycznej rodzinki, a przed Świętami dostałam fotki - jak widac miewa się znakomicie - i został Amber ;)

<ok> <ok> <ok>