Caesar Agilis Cattus*Pl

Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Post autor: Ula »

No cóż,Ula wszystko przemyślała :-> pojechała wczesnym popołudniem i na poranne mruczanki-przytulanki(stwarzając liczne zagrożenia na drodze-oby fotoradary były popsute) ZDĄŻYŁA!Niemniej po radości i licznych skargach FOCH BYŁ!!!
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

bajewka pisze:Przepraszam, a gdzie zdjęcia z ogrodu letniego?

bardzo proszę
no tak,przyszło mi jakoś wytłumaczyć się z braku obłędnych fotek mojego Caesarza Wspaniałego na tle bujnej roślinności....
jednak zawiodła mnie moja intuicja i stan rzeczywisty nijak się ma do wielkich planów wiosennych:jako,że jestem posiadaczką balkonu południowo-zachodniego,więc zakupiłam rośliny "na patelnię",tyle,że "tej patelni "brak :-x .Zamiast soczystych,obsypanych kwiatami lian,sterczą zbrązowiałe,blade kikuty...pozostaje mi mieć nadzieję,że lato jednak sobie o nas przypomni i przestanie padać,pojawi się słoneczko i roślinki się odbudują.
A tymczasem na osłodę mój ciekawski Kocuś tropiący
Obrazek
Obrazek
Obrazek
i dlaczego znów pada?????????????
Obrazek
no,ale nie ma to jak w domu:wg życzenia wszystko podane pod łapkę,w stosownym szkle
Obrazek
Obrazek
ach,jaki mam porządek na moich włościach
Obrazek
i wreszcie mogę sobie odpocząć.....
Obrazek
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

porządek na włościach się "zakręcił" i "omsknął",powinien wyglądać tak:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Nasz kot jest WIELKI :) Koniecznie muszę to tak zorganizować, żeby do Olsztyna przez Caesarskie włości przejechać!

Ula, dziękuję pięknie za zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Faktycznie, Wasz kot jest WIELKI :-) i bardzo PIĘKNY!
:kotek: głaski dla dużego misia.
Awatar użytkownika
Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

Wielki to prawda. Ale wzrok miłosny jaki ma. Coś Ty mu uczyniła niewiasto, że taki zadurzony? <aniołek>
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

[quote="Dorszka"]Nasz kot jest WIELKI :) Koniecznie muszę to tak zorganizować, żeby do Olsztyna przez Caesarskie włości przejechać!

ciekawe,że Nasz kot jest WIELKI,a Twój ma występować w kategorii POTWÓR,no bardzo ciekawe :haha:
a tak na marginesie NASZ KOT osiągnął wagę 5,15 i nie uważam,żeby straszył :-)

OCZYWIŚCIE ZAPRASZAMY WCIĄŻ I BEZ PRZERWY I BEZTERMINOWO I W OGÓLE

MAGO głaski już odebrane(nic się przed nim nie ukryje),dziękujemy

AGNIESZKO-my już tak mamy : mruczanki,przytulanki,patrzanki,mruczanki,przytulanki,patrzanki,mruczanki.............
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Nasze zdanie jest niezmienne, Czesław jest naj........ a jakie ślepeczka mądre i łaputki takie misiowe. Och! jakbym go mogła tylko pomiziać :kotek:
Ulu mam pytanko, nie Myślałaś nigdy o towarzystwie dla chłopczyka? Można mieć tylko obiekcje,że będzie bardzo zazdrosny o Twoje serduszko. <serce> On taki zakochany w Tobie <zakochana>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ula pisze:ciekawe,że Nasz kot jest WIELKI,a Twój ma występować w kategorii POTWÓR,no bardzo ciekawe :haha:
a tak na marginesie NASZ KOT osiągnął wagę 5,15 i nie uważam,żeby straszył :-)
Ale NASZ KOT ma już ponad rok, a Fado wczoraj skończył 7 miesięcy. W związku z tym, u NASZEGO KOTA 1/3 wagi przypada na głowę, a u mojej foki na część przciwpołożną, i zupełnie mi to nie pasuje...
Awatar użytkownika
Ula
Agilisowy Rezydent

Dorota pisze:
Ulu mam pytanko, nie Myślałaś nigdy o towarzystwie dla chłopczyka? Można mieć tylko obiekcje,że będzie bardzo zazdrosny o Twoje serduszko. <serce> On taki zakochany w Tobie <zakochana>

Teraz to wszystkim "samym" radzę,że chyba lepiej żyć z dwoma kotami(kiedy wychodzimy kot nie zostaje sam),ale tak od razu,od początku.Teraz nie mogłabym tego zrobić ani mojemu Kocusiowi....ani sobie!!!!!!!!!!!!!! Nie lubię go zostawiać,
więc często bywamy razem tam,gdzie możemy,a tam gdzie nie możemy nie bywamy wcale.Czesiu lubi jeździć samochodem,nie boi się ruchu,ludzi.Nie wyciągam go na siłę i kiedy nie pakuje się do transportera to po prostu zostaje w domu.Nic na siłę.W końcu,jak to w Caesarstwie-Caesarz decyduje <lol>
ODPOWIEDZ