Dagmara
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
BRI by 25 - widzę w tym 'rękę' kolegi KW. Czy kotunia ma zielone oko, tylko na fotkach jest przekłamane?
Bo IMHO nie, tylko kolega KW (który notabene przez długi czas zajmował się wypisywaniem rodowodów w IBSCC) postawił babola i źle kolorek określił. Mylę się, czy panna jest spokrewniona z kocurem Archie Alkione*PL?
A kotunia bardzo sympatyczna i w kolorze rzeczywiście niespotykanym.
Bo IMHO nie, tylko kolega KW (który notabene przez długi czas zajmował się wypisywaniem rodowodów w IBSCC) postawił babola i źle kolorek określił. Mylę się, czy panna jest spokrewniona z kocurem Archie Alkione*PL?
- mimbla
- Kontakt:
Czyli wg detektyw Lakshmi jest to czekolada ticked, bez złocenia? Nigdy nie widzialam złotej czekolady, czy jest jaśniejsza, bardziej ciepła, czy różni się tylko kolorem oka?
Tak czy inaczej to piękny kolor. Kiedyś strasznie podobały mi się koty abisyńskie, mogłyby tylko być bardziej okrągłe <lol> No to mamy Dagę
Fajnie, że Brytyjczyki są już prawie we wszystkich kolorach teczy...
Tak czy inaczej to piękny kolor. Kiedyś strasznie podobały mi się koty abisyńskie, mogłyby tylko być bardziej okrągłe <lol> No to mamy Dagę
Fajnie, że Brytyjczyki są już prawie we wszystkich kolorach teczy...
- animru
A Lakshmi nasz detektyw jak zwykle doszła do sedna sprawy <lol> <klaszcze>lakshmi pisze:BRI by 25 - widzę w tym 'rękę' kolegi KW. Czy kotunia ma zielone oko, tylko na fotkach jest przekłamane?
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
Złota czekolada jest jaśniejsza, cieplejsza, z bardzo jasnym, brzoskwiniowym podszerstkiem, bardziej wyzłocona i z zielonym okiem (warunek obowiązkowy dla każdego złota, kto nie wierzy - proszę zapytać Kadarków).mimbla pisze:Czyli wg detektyw Lakshmi jest to czekolada ticked, bez złocenia? Nigdy nie widzialam złotej czekolady, czy jest jaśniejsza, bardziej ciepła, czy różni się tylko kolorem oka?
Biorąc pod uwagę, że kolor tej kotuni określał na 99% właściciel Archiego, który z kolorami to tak ciutkę na bakier (miot pręgatych kociąt bez bieli wpisane jako BRI cośtam 24 09 podniósł mi ciśnienie i spowodował gwałtowne sięgnięcie po telefon i sprostowanie, a odpowiedź była - przecież mają białe brody, więc są z białym, prawda?), to wpisał kolorek życzeniowo. Ja tam na zdjęciach widzę bardzo ładne BRI b 25. <mrgreen>
-
O, mateńko, toż to prawdziwe dochodzenie zostało przeprowadzone <lol> Osobiście nigdy bym nie pomyślała, że mam czekoladowego kota <mrgreen> bo od skóry futerko jest takie ciepło chyba beżowe, więc mnie ta złota czekolada zupełnie pasowała <lol> Ale ja kompletny laik jestem, a co fachowcy to fachowcy. Tak czy owak, maleńka jest bardzo kochana i moje serce skradła. Dzięki wielkie za uświadomienie <mrgreen>
-