Kocurek Baccardi

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Britiland
Kontakt:

Post autor: Britiland »

Z ciekawości zważyłam kotkę w 6 tygodniu ciąży waży jedynie 5 kg <shock>

A mnie się kiciuś taki normalny wydawał i ,że biednie wygląda jak robi "kota ze shreka" przy lodówce :kotek:
miki
Kontakt:

Post autor: miki »

Jeśli Baccardi wrodził się w tatę zapewne osiągnie ok 10kg. Jak na moje oko jest jego klonem oczywiście poza kolorem znaczeń.
Awatar użytkownika
Britiland
Kontakt:

Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Jeśli rozmawiamy również o kotkach w ciąży, bardzo proszę o informację, do jakiej organizacji należy hodowla. Pytam o to, bo nazwy, pod którą się Pani zarejestrowała na forum, na pewno nie ma w wykazie przydomków FIFe. Nie znalazłam go również w bazie WCF. Być może należy Pani do innej organizacji.

W podpisie widnieje "Hodowla Britiland". Bardzo proszę o doprecyzowanie, gdzie hodowla jest zarejestrowana.
Awatar użytkownika
Patrycja Nobis

Post autor: Patrycja Nobis »

No to już wiem kto jest na fotkach z grudnia gdy Bambik miał robione zdjęcia <roll>
Chciała bym jeszcze dokupić z czasem kotkę do hodowlii (pointkę czekoladową lub seal)ale nie wiem jak to powiedzieć memu mężowi? :-( W Sosnowcu mamy fajną hodowlę Okocim*PL.Mają pięknego kocurka Coccolino.
Awatar użytkownika
Ewmeta

Post autor: Ewmeta »

Witamy i my!

Śliczny kocurek.
Awatar użytkownika
Britiland
Kontakt:

Baccardi jest rejesrowany w FPL , zbyt wcześnie wpisałam tą nazwę czekam na przydomek ale formalnie jeszcze go nie mam ( więc usunęłam taki podpis).Koteczka jest z innej federacji i akurat ta panna nie należy do mnie ;-)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Dziękuję bardzo, w takim razie czekamy na przydomek, i oby był ten pierwszy z listy :)
Awatar użytkownika
Britiland
Kontakt:

sprawdzałam w wyszukiwarce FIFE i tam go nie znalazłam więc pozwoliłam sobie go "przywłaszczyć"
miki
Kontakt:

Post autor: miki »

Pati
Zgadza się, Bambiś i Baccardi mieli jedną sesję. Obaj są fantastyczni. Maja to coś... :->
Zablokowany