Miot E - Clara i Ice Lilac British Velvet*CZ
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Clara ja zwykle jako stuprocentowa matka nie wychodzi prawie z budki. Siedzi, karmi, a chłopaki puchną. Dziś piąta doba. Einstein podwoił swoja wagę urodzeniową, a potwór Lilak waży 200 gramów <shock> . Kula się na boki, a z pękatego brzucha wystają cztery łapki. Jak przez 5 minut nie ma nic w gębuli, wpada w taka panikę, jakby zaraz miał umrzeć z głodu. Leży i puchnie
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Na razie Potwór.
Muszę się zawsze spieszyć, bo Clara od razu zabiera i wynosi z powrotem do kojca. Ostatnio miała już trochę problemów, tym razem cwana bestia przyszła do mnie i zaczęła stękać, żebym JA go zaniosła na miejsce
Potwór dzić wieczorem skończy 10 dni. Waży w tej chwili 260, do wieczora na pewno dobije 270, czyli potroi wagę. Jeszcze takiego klucha nie miałam <shock>
Muszę się zawsze spieszyć, bo Clara od razu zabiera i wynosi z powrotem do kojca. Ostatnio miała już trochę problemów, tym razem cwana bestia przyszła do mnie i zaczęła stękać, żebym JA go zaniosła na miejsce
Potwór dzić wieczorem skończy 10 dni. Waży w tej chwili 260, do wieczora na pewno dobije 270, czyli potroi wagę. Jeszcze takiego klucha nie miałam <shock>
- destiny
- Hodowca
- Hodowla: DESTY*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Einsteinowi trudniej zrobić zdjęcie, on więcej śpi, i jeszcze nie otworzył oczu do końca. Niewiele tak naprawdę ustępuje bratu, bo waży dokładnie 247 gramów, na oko są już bardzo podobni gabarytowo. Tyle że Potwór jest bezszyjny, tam pewnie upakowały się te 13 gramy różnicy
Zdjęcie z wczorajszego wieczora, dziś przy dziennym świetle nie udało mi się nic bardziej sensownego zrobić
Zdjęcie z wczorajszego wieczora, dziś przy dziennym świetle nie udało mi się nic bardziej sensownego zrobić
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: