Rumil - cętkowany kremaczek od Moriquendi*pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Witaj Emilko ;-))
Awatar użytkownika
Gosiek
Hodowca
Hodowla: Five O'Clock*PL
Kontakt:

Post autor: Gosiek »

Witamy! :-D
Przepiękne maluchy. Widać, że im dobrze razem :-)
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

piękne kociaki i jak pięknie się bawią :-)
emila555

Post autor: emila555 »

Dawno tu nic nie pisałam, choć forum podczytuję codziennie, gdy mam chwilkę. Nawet nie mam za bardzo co wrzucić, bo zdjęcia słabe jakościowo mi wychodzą <oops> Chyba w końcu wynajmę kogoś ze znajomych do ofocenia moich maluchów, bo ja się słabo nadaję z moim aparatem <mrgreen>

Co tu dużo mówić, kocham te koty! Ciągle są przy mnie i towarzyszą mi we wszystkim :)

Bianka jest delikatna, dziewczęca, cicha i skromna. Bardzo nieśmiało doprasza się o czułości i cichutko mruczy. Nie umie miauczeć, wydaje z siebie jedynie ciche wysokie "iii", kiedy jej smutno. Jednak jest pełna czułości do wszystkich. To najczęściej ona podchodzi do Rumilka, żeby go wycałować. Taka troskliwa dziewczynka :) Bardzo lubi wysokości, jednak nie potrafi dobrze skakać, jak typowy ragdoll, więc doprasza się, by pokazywać jej wyższe półki.

Obrazek
image upload

Rumilek to mój szalony pulpecik. Kocham jego gadatliwość, zachwyca mnie tym za każdym razem <mrgreen> Śpiewa, ciągle gada do nas, do Bianki i do siebie, wesoło chrumka przy jedzeniu i biega wydając śmieszne odgłosy. Głośno mruczy w zabawny sposób. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z takim rozmownym kotem i bardzo mi się to podoba - mam nadzieję, że mu tak zostanie :) Przy Biance wydaje się być jeszcze bardziej okrąglutki, dlatego jest przezywany Pyzą, Pulpecikiem, Pączuszkiem itp ;) Nie to, że ma nadwagę, o nie! Jest też ciągle naspeedowany. Nie broi, po prostu ma dużo energii i jest bardzo ciekawski :) Przytulasek też z niego niesamowity, często muszę głaskać oba naraz, bo kładą się na pleckach i wystawiają szyjki i brzusie do miziania <mrgreen>

Obrazek
hosting images

I wspólne zdjęcia:
Obrazek
hosting images

Obrazek
hosting images

Obrazek
wordpress image hosting

Obrazek
image upload
Awatar użytkownika
pudelek

Post autor: pudelek »

Śliczne słodziaki. A ostatnie zdjęcie świetne-medytacje nad zielona trawką. <ok>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

fajny duecik
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Fajne masz słodziaki w domu. A fotki szczególnie te razem są super. Taka kocia przyjaźń, że aż miło popatrzeć :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Jak miło oglądać Twoje puchatki ;-))
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Piekne kotki i bardzo ladne zdjecia.
wlapka

Post autor: wlapka »

super, ze tak się przyjaźnią.. <zakochana>