Rumil - cętkowany kremaczek od Moriquendi*pl
- Agnieszka7714
- Gosiek
- Hodowca
- Hodowla: Five O'Clock*PL
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
Dawno tu nic nie pisałam, choć forum podczytuję codziennie, gdy mam chwilkę. Nawet nie mam za bardzo co wrzucić, bo zdjęcia słabe jakościowo mi wychodzą <oops> Chyba w końcu wynajmę kogoś ze znajomych do ofocenia moich maluchów, bo ja się słabo nadaję z moim aparatem <mrgreen>
Co tu dużo mówić, kocham te koty! Ciągle są przy mnie i towarzyszą mi we wszystkim
Bianka jest delikatna, dziewczęca, cicha i skromna. Bardzo nieśmiało doprasza się o czułości i cichutko mruczy. Nie umie miauczeć, wydaje z siebie jedynie ciche wysokie "iii", kiedy jej smutno. Jednak jest pełna czułości do wszystkich. To najczęściej ona podchodzi do Rumilka, żeby go wycałować. Taka troskliwa dziewczynka
Bardzo lubi wysokości, jednak nie potrafi dobrze skakać, jak typowy ragdoll, więc doprasza się, by pokazywać jej wyższe półki.

image upload
Rumilek to mój szalony pulpecik. Kocham jego gadatliwość, zachwyca mnie tym za każdym razem <mrgreen> Śpiewa, ciągle gada do nas, do Bianki i do siebie, wesoło chrumka przy jedzeniu i biega wydając śmieszne odgłosy. Głośno mruczy w zabawny sposób. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z takim rozmownym kotem i bardzo mi się to podoba - mam nadzieję, że mu tak zostanie
Przy Biance wydaje się być jeszcze bardziej okrąglutki, dlatego jest przezywany Pyzą, Pulpecikiem, Pączuszkiem itp ;) Nie to, że ma nadwagę, o nie! Jest też ciągle naspeedowany. Nie broi, po prostu ma dużo energii i jest bardzo ciekawski
Przytulasek też z niego niesamowity, często muszę głaskać oba naraz, bo kładą się na pleckach i wystawiają szyjki i brzusie do miziania <mrgreen>

hosting images
I wspólne zdjęcia:

hosting images

hosting images

wordpress image hosting

image upload
Co tu dużo mówić, kocham te koty! Ciągle są przy mnie i towarzyszą mi we wszystkim

Bianka jest delikatna, dziewczęca, cicha i skromna. Bardzo nieśmiało doprasza się o czułości i cichutko mruczy. Nie umie miauczeć, wydaje z siebie jedynie ciche wysokie "iii", kiedy jej smutno. Jednak jest pełna czułości do wszystkich. To najczęściej ona podchodzi do Rumilka, żeby go wycałować. Taka troskliwa dziewczynka

image upload
Rumilek to mój szalony pulpecik. Kocham jego gadatliwość, zachwyca mnie tym za każdym razem <mrgreen> Śpiewa, ciągle gada do nas, do Bianki i do siebie, wesoło chrumka przy jedzeniu i biega wydając śmieszne odgłosy. Głośno mruczy w zabawny sposób. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z takim rozmownym kotem i bardzo mi się to podoba - mam nadzieję, że mu tak zostanie

hosting images
I wspólne zdjęcia:

hosting images

hosting images

wordpress image hosting

image upload
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Agnieszka7714
- Matyldonka
- Agilisowy Rezydent