F i l i p e k vel C i c i k

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ishin

Post autor: Ishin »

Moja kotka, jak tylko widzi, ze szykuje sie do spanie to wchodzi pod lózko i tam spi, dopiero nad ranem do nas przychodzi mruczec do ucha. Aprzeslanie jest najczesciej takie- wstawac.bo chce sniadanie <mrgreen>
Olinka

Post autor: Olinka »

hehe ...
U nas budzenie jest po to by całować i miętosić. Jak wciskanie się pod szyję, baranki i gruchanie gołębia nie pomagają, to na pewno zadziała rzucie włosów panci <mrgreen>
Olinka

śpioszek
Obrazek
Olinka

Dzień dobry wszystkim. Dawno nas tu nie było.
Na początek kilka zdjęć Filipka dla przypomnienia.

ŚNIADANKO.
Obrazek

UGNIATANKO ulubionej poduszeczki, inną fajną rzeczą do ugniatania jest szlafrok Olci <roll>
Obrazek

SPANKO wstydnisia
Obrazek

a tu jestem DŁUGI I SZCZUPŁY jak pasy na kołdrze <tańczy>
Obrazek
Olinka

Wróciłam z pracy a w salonie "plaża".... <shock>
Pełno żwirku i ziemi. Udało mi się przyłapać futrzaka na gorącym uczynku.

Obrazek

Frajda, że hej, takie kopanie w kwiatku <klaszcze>
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

On po prostu chciał przesadzić kwiatka, bo doniczka się skurczyła. A że nie było do czego, to przecież nie wina koteczka <lol>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Mały ogrodnik <lol> I tak jest słodki, nawet kiedy trzeba później posprzątać <zakochana>
Awatar użytkownika
Rurka87

Post autor: Rurka87 »

heheh, pocieszny kitek.. ;) jak coś to go wynajmę do przesadzania kwiatków u mnie.. ;) bo coś nie mogę się zabrać do tego.. ;p
Olinka

Bardzo chętnie go wypożyczę :-D
Teraz jak już odkryłam jego sekretną zabawę i uda mi się go przyłapać na mieszaniu w doniczkach to on jak gdyby nigdy nic, odwraca się tyłem do kwiatka i udaje, że nie ma nic wspólnego z tym bajzlem! I łypie tak oczkami, że nie mam serca nawet krzyknąć, tylko łapię za fraki i całuję <zakochana>
Olinka

Zapomniałam Wam opowiedzieć o innym upodobaniu Filipka, przez które został okrzykniety Kotkiem Wodnym typu łazienkowego. Odkrył to królestwo i siłą go nie można z łazienki wyciągnąć! Jak nie w wannie, to w zlewie i tylko patrzy ślepiami na kran, zagląda od spodu "no gdzie ta woda?!" Zaczynał jako laik od cienkiej strużki i ostrożnie ją lizał, żeby nie daj boshe się pomoczyć, a teraz.... jak przystało na Kotka Wodnego z grubej rury lejemy <rotfl>
Największa jest frajda jak po głowie się leje i rozdziela na dwie stróżki, po jednej na każde ucho. Zagarnianie łapkami też jest okey.
W wannie najlepiej się siedzi zaraz po kąpieli Panci lub Pancia, gdy cała woda nie zdąży odpłynąć. Wcale nie przeszkadza mokry puchaty tyłek, łapki i brzuszek.
A mokry beret to już podstawa od rana do wieczora.
Skubany już zna odgłos drzwi łazienkowych i choćby nie wiem jak głęboko spał, w sekundę jest w łazience jak usłyszy, że otwarta.
Postaram się dzisiaj zamieścić foto z tych harców.
Zablokowany