F i l i p e k vel C i c i k
-
- Małgorzata
-
Bardzo chętnie go wypożyczę
Teraz jak już odkryłam jego sekretną zabawę i uda mi się go przyłapać na mieszaniu w doniczkach to on jak gdyby nigdy nic, odwraca się tyłem do kwiatka i udaje, że nie ma nic wspólnego z tym bajzlem! I łypie tak oczkami, że nie mam serca nawet krzyknąć, tylko łapię za fraki i całuję <zakochana>
Teraz jak już odkryłam jego sekretną zabawę i uda mi się go przyłapać na mieszaniu w doniczkach to on jak gdyby nigdy nic, odwraca się tyłem do kwiatka i udaje, że nie ma nic wspólnego z tym bajzlem! I łypie tak oczkami, że nie mam serca nawet krzyknąć, tylko łapię za fraki i całuję <zakochana>
-
Zapomniałam Wam opowiedzieć o innym upodobaniu Filipka, przez które został okrzykniety Kotkiem Wodnym typu łazienkowego. Odkrył to królestwo i siłą go nie można z łazienki wyciągnąć! Jak nie w wannie, to w zlewie i tylko patrzy ślepiami na kran, zagląda od spodu "no gdzie ta woda?!" Zaczynał jako laik od cienkiej strużki i ostrożnie ją lizał, żeby nie daj boshe się pomoczyć, a teraz.... jak przystało na Kotka Wodnego z grubej rury lejemy <rotfl>
Największa jest frajda jak po głowie się leje i rozdziela na dwie stróżki, po jednej na każde ucho. Zagarnianie łapkami też jest okey.
W wannie najlepiej się siedzi zaraz po kąpieli Panci lub Pancia, gdy cała woda nie zdąży odpłynąć. Wcale nie przeszkadza mokry puchaty tyłek, łapki i brzuszek.
A mokry beret to już podstawa od rana do wieczora.
Skubany już zna odgłos drzwi łazienkowych i choćby nie wiem jak głęboko spał, w sekundę jest w łazience jak usłyszy, że otwarta.
Postaram się dzisiaj zamieścić foto z tych harców.
Największa jest frajda jak po głowie się leje i rozdziela na dwie stróżki, po jednej na każde ucho. Zagarnianie łapkami też jest okey.
W wannie najlepiej się siedzi zaraz po kąpieli Panci lub Pancia, gdy cała woda nie zdąży odpłynąć. Wcale nie przeszkadza mokry puchaty tyłek, łapki i brzuszek.
A mokry beret to już podstawa od rana do wieczora.
Skubany już zna odgłos drzwi łazienkowych i choćby nie wiem jak głęboko spał, w sekundę jest w łazience jak usłyszy, że otwarta.
Postaram się dzisiaj zamieścić foto z tych harców.