Witam serdecznie z Cofiulką moją :-)
Po przeczytaniu dobrze forum plus stronki Dorszki masz całą wiedzę w jednym paluszku ale wiadomo wiedza to jedno a praktyka to drugie. Każdy kot reaguje indywidualnie, stąd wymiana doświadczeń właśnie tutaj ale musisz wiedzieć że Twoje doświadczenia również będą inne, ale głowa do góry i spokojnie, napewno będzie dobrze, w końcu kota ma wnieść dobro do domu (no pomijając te parę szkód których zrobi za młodu ) Będzie dobrze. i do 3.03. i do usłyszenia (przygotuj się na zasypywanie Nas fotkami-niezbędny warunek do zaakceptowania na forum :->
oczywiście zdaję sobie sprawe z tego, że co kot, to inna osobowość, inna rekacja, inne zachowanie. Na pewno podzielę sie doświadczeniem, które zdobęde :-) co do zdjęć, jako jednego z warunków do zaakceptowania na forum <mrgreen> <mrgreen> to moge obiecać, że zdjęcia będą :-) aparat to nieodłaczna część moje życia :-P ale rozumiem, że o tym, nie w tym temacie
Poinciki to też i moja miłośc, ale odkryłam to dopiero za trzecim podejściem <lol>
Tym bardziej, gratuluję wyboru, Twój maluszek słodziutki <zakochana>
Witam radośnie w sobotni poranek :-) po długim oczekiwaniu przyszedł dzień odbioru kocilli <klaszcze> trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze! ale się ciesze!! <tańczy>