Maniek - kot z przypadku
- Fili_B
Re: Maniek - kot z przypadku
prześlicznego masz czarnulka!!
mały diabełek ;)
a śmieciowa dieta- pewnie za młodu/u wcześniejszej właścicielki/ miał okzaję zasmakować - więc teraz przestawienie go na zdrowsze będzie trudne (moja kicia po Purinie i najtańszych puszkach- u poprzednich właścicieli) przeszła na bezzbożową karme - Orijen, ale mięska i dobrej mokrej karmy ruszać nie chce... <roll>
mały diabełek ;)
a śmieciowa dieta- pewnie za młodu/u wcześniejszej właścicielki/ miał okzaję zasmakować - więc teraz przestawienie go na zdrowsze będzie trudne (moja kicia po Purinie i najtańszych puszkach- u poprzednich właścicieli) przeszła na bezzbożową karme - Orijen, ale mięska i dobrej mokrej karmy ruszać nie chce... <roll>
- Miss_Monroe
- Moderator
lilikat polecam wątki o karmach mokrych i suchych, jest tam mnóstwo porad i opinii dotyczących karm
. Poczytaj sobie, to myśle, ze pomóże Ci w ułożeniu jadłospisu dla Manka :-) . Super z niego kocurek :-) !

- wb_płock
Witamy gorąco na forum 

-
Dzięki wszystkim za odpowiedzi :-)
Miss_Monroe, ja mieszkam za granicą i zdrowych karm nie ma za wiele z tego, co czytałam i widzę. Dziś zrobiłam kolejną rundę i najczęściej polecaną jest RC, a następni Hills. Nic nie wybrałam, przeczesuje internet. Musze szybko decydować, bo Mańkowi się odwidziała RC i przeszedł na "air diet", czyli żywi się powietrzem. Myślę, że chipsami bądź krakersami też by nie pogardził <mrgreen>
Miss_Monroe, ja mieszkam za granicą i zdrowych karm nie ma za wiele z tego, co czytałam i widzę. Dziś zrobiłam kolejną rundę i najczęściej polecaną jest RC, a następni Hills. Nic nie wybrałam, przeczesuje internet. Musze szybko decydować, bo Mańkowi się odwidziała RC i przeszedł na "air diet", czyli żywi się powietrzem. Myślę, że chipsami bądź krakersami też by nie pogardził <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Najlepiej zaopatrywać się w karmy w sklepach internetowych. Tam najłatwiej dostać karmy dobrej jakości, a na dodatek kurier przywiezie do domu.
Większość chyba na forum w taki sposób zaopatruje się w jedzonko dla miśków.
Większość chyba na forum w taki sposób zaopatruje się w jedzonko dla miśków.
- Miss_Monroe
- Moderator
Popatrz w Zooplusie :-)lilikat pisze:Dzięki wszystkim za odpowiedzi :-)
- ida sierpniowa
Witamy Maniusia i my Keyą <mrgreen>
Mamy nadzieję, że Twoje futerko szybko nabierze ochoty
na zdrowe jedzonko.
Mamy nadzieję, że Twoje futerko szybko nabierze ochoty
na zdrowe jedzonko.
- woitek i ela
Czytam i faktycznie dobrze, że tak się stało i kicia trafiła w Twoje ręce <pokłon> <ok>
Pozdrawiamy i dla kici

Pozdrawiamy i dla kici

- yamaha
- Genius Loci
Powtorze za MM : zooplus.co.uk
Od 19 funtow dostawa za darmo.
I wybor dobrych karm - ile Ci sie tylko podoba... (no PON'u tez nie ma, jak u mnie, ale jest TOTW, Porta 21, Orijen i inne bezzbozowki)
Od 19 funtow dostawa za darmo.
I wybor dobrych karm - ile Ci sie tylko podoba... (no PON'u tez nie ma, jak u mnie, ale jest TOTW, Porta 21, Orijen i inne bezzbozowki)
-
O Maniuś i w dodatku czarny <zakochana> Maniek wita Mańka na forum <mrgreen>