Mój Normanek
- mayero
Re: Dzień dobry wszystkim
Dziś mu się przyjrzałem z rana i już chyba nie jest taki gruby :-)) Ale chyba kupię mu Orijena z kurczaka bo kapryśny jest i ryby nie chce wcale ruszyć
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Kotek śliczny i wcale nie wygląda na grubaska na zdjęciach.
My zmieniamy karmę rc kitten 36 na bezzbożową.
My zmieniamy karmę rc kitten 36 na bezzbożową.
- mayero
Ja słyszałem, że RC nie jest najlepszą karmą chociaż koty ją lubią. Podobno ma mało mięsa i przez to niewiele wartości odżywczych. Ale może się mylę?
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
To zbyt proste ujęcie sprawy - RC nie jest złą karmą, wręcz przeciwnie, ale wszystko zależy od potrzeb Twojego kota i może być taka sytuacja, że kotek będzie wymagał podania czegoś innego, zachęcam do poczytania wątku o karmach, tak jest dużo opinii na temat różnych karm.mayero pisze:Dziś mu się przyjrzałem z rana i już chyba nie jest taki gruby :-)) Ale chyba kupię mu Orijena z kurczaka bo kapryśny jest i ryby nie chce wcale ruszyć
- Fili_B
witamy i my
kocurro przepiękny
my karmimy Chi Orijenem i sobie chwalę : po zmianie z RC futerko ładniejsze, gęste, kupy nie śmierdzące, a Chi aż mruczy jak się karmę do miseczki sypie.
w tej chwili i kicia i psiak na bezzbożówkach.
u nas po sterylce też woreczek pod brzusiem rośnie, ale o odchudzaniu kotki jeszcze nie myślę. suchej karmy nie wydzielam, ograniczam jedynie mokre (bo nie wyjada).
prosimy o więcej zdjęć Normana <roll>
kocurro przepiękny
my karmimy Chi Orijenem i sobie chwalę : po zmianie z RC futerko ładniejsze, gęste, kupy nie śmierdzące, a Chi aż mruczy jak się karmę do miseczki sypie.
w tej chwili i kicia i psiak na bezzbożówkach.
u nas po sterylce też woreczek pod brzusiem rośnie, ale o odchudzaniu kotki jeszcze nie myślę. suchej karmy nie wydzielam, ograniczam jedynie mokre (bo nie wyjada).
prosimy o więcej zdjęć Normana <roll>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Według mnie ,a pisze z kociego doświadczenia <mrgreen> najlepsze karmy weterynaryjne ma Royal Canin testowaliśmy z Kolorusiem wszystkie jakie tylko nerkowe istnieją i RC najlepszy chociaż Farmine łobuz uwielbia ale dostaje jej tylko troszkę ( zgodnie z oceną Dobrochny naszego specjalisty od prawidłowego żywienia <mrgreen> )mayero pisze:Ja słyszałem, że RC nie jest najlepszą karmą chociaż koty ją lubią. Podobno ma mało mięsa i przez to niewiele wartości odżywczych. Ale może się mylę?
Preferencje kociaka tez są ważne nie każde kocie wszystko wciaga sa też te bardziej wybredne ,wiec wszystko jest ważne <mrgreen>
- yamaha
- Genius Loci
Troszke z opoznieniem, ale witam i ja na forum !
Kicio wydaje sie miec idealne proporcje, ZA GRUBY to nie jest na pewno, jak na moje amatorskie oko....
Kicio wydaje sie miec idealne proporcje, ZA GRUBY to nie jest na pewno, jak na moje amatorskie oko....
- mayero
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Mój Normanek
To już prawdziwy Pan Kot <zakochana>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Mój Normanek
Połączyłam Pana wątki - duży kot już z Normana