Freddie i Aston
- elunia40
- Hodowca
Re: Farrokh Zuziowe Brytusie*Pl
Cudny misio z puszystym ogonem zwisającym z fajnej półki parapetowej <ok>
- magix
Witam ślicznego Fredzia
Kotuś ma świetny taras widokowy <ok>
Kotuś ma świetny taras widokowy <ok>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Fajna sesja fotograficzna :-) A taras widokowy
- Hann
Ale ma fajny punkt obserwacyjny :-) Bardzo fajny z Ciebie kotek, Fredku
- dzoana
O tak Taras widokowy w tej chwili to hicior. Freddie tam spędza cały dzień. Jeszcze trochę i będę musiała mu tam jedzenie podawać i kuwetę zamontować bo się przykleił do tego parapetu chyba <lol>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Piękny kociak - super ma parapet.
A zabezpieczenie jest np takie http://www.zooplus.pl/shop/koty/drzwi_s ... _kot/30843
A zabezpieczenie jest np takie http://www.zooplus.pl/shop/koty/drzwi_s ... _kot/30843
- dzoana
To jest właśnie super pomysł tylko muszę go jeszcze udoskonalić :-) W każdym razie gotowego czegoś nie kupię niestety bo okno jest duże i nie wiem czy znalazłabym coś w dobrym rozmiarze. Mam jeden patent w głowie (genialny w teorii jak wszystko <mrgreen> ) ale pochwalę się dopiero jak mój specjalista od spraw praktycznych potwierdzi, że da się z tym coś zrobić <mrgreen>elwiska3 pisze:Piękny kociak - super ma parapet.
- Aga12
Kotuś boski. <zakochana>
U nas też ten sam problem,czyli brak balkonu,okna dachowe ale też i zwykłe posiadamy.
Nasz Jeff też niewychodzący i podobnie jak Freddie jak go raz wynieśliśmy do małego ogódka to miał taki strach i panikę w oczach,że prawie by się popłakał gdyby umiał.
Ale dobrze,że Twój kotuś ma taki śliczny,wygodny parapet do podziwiania świata.Wcale mu się nie dziwię,że nie chce go opuszczać.
U nas też ten sam problem,czyli brak balkonu,okna dachowe ale też i zwykłe posiadamy.
Nasz Jeff też niewychodzący i podobnie jak Freddie jak go raz wynieśliśmy do małego ogódka to miał taki strach i panikę w oczach,że prawie by się popłakał gdyby umiał.
Ale dobrze,że Twój kotuś ma taki śliczny,wygodny parapet do podziwiania świata.Wcale mu się nie dziwię,że nie chce go opuszczać.
- dzoana
Jak tak patrzę i czytam o Twoim Jeffie to jest bardzo podobny do Freddiego w zachowaniach i sposobie bycia- też mam małego hydraulika w domu. Może powinnyśmy kocią firmę założyć- tylko internetową żeby chłopaki nie musieli z domu wychodzić <lol>Aga12 pisze:Kotuś boski. <zakochana>
Ostatnio we Freddiem obudził się psi charakter- zaczął APORTOWAĆ <!> Codziennie wieczorem prychodzi z kulką z folii aluminiowej do naszego łóżka (człowiek się wykosztowuje na zabawki a kot sobie znalazł kulkę z aluminium i ma w pompce kupne cuda :-> ). Ja rzucam mu tę kulkę a on mi ją przynosi aż mu się znudzi. W życiu takich cudów nie widziałam. Wasze koty też aportują?
I jeszcze na osłodę mój mały Łobuziak:
zieeeew- taki jestem słodziutki <serce>
a tutaj futrzasty dywan
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Podoba mi się dywanik