Miot U - Arabica i Fado
- Anita P.
Re: Miot. - Arabica i Fado
Idealny prezent na Święta Niech rosną zdrowe, a ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Może coś wyjdzie z tych zdjęć
Najpierw ruda bikolorka, to znaczy tak naprawdę bieli niedostatek, na szczęście dla mnie. Dziś po raz kolejny sprawdziłam, i nie ma raczej możliwości, żebym się pomyliła, to dziewczyna! Urodziła się z wagą 115 gramów, wczoraj były już 192 gramy, rośnie jak smok, łeb ma jak sklep, będzie chyba córeczka tatusiowa
Najpierw ruda bikolorka, to znaczy tak naprawdę bieli niedostatek, na szczęście dla mnie. Dziś po raz kolejny sprawdziłam, i nie ma raczej możliwości, żebym się pomyliła, to dziewczyna! Urodziła się z wagą 115 gramów, wczoraj były już 192 gramy, rośnie jak smok, łeb ma jak sklep, będzie chyba córeczka tatusiowa
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
Jaka biała gwiazdeczka na łepetku u niej <lol> Rudzia <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Jaka śliczna bikolorka, główkę jaką ma dużą <zakochana> !
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ale profil <shock> co z tego maleństwa za cudo wyrośnie prześliczna rudaska <zakochana> kolejna córusia tatusia <serce> no to i łaputki powinny być cudne <serce>
- Anita P.
Ależ pięknota! Gwiazda po prostu <pokłon>
- iwus
Ślicznotka z małej <zakochana> Już jest urocza
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Kremóweczka nie chciała się za bardzo lansować, ona urodziła się najmniejsza, "jedynie" 100 gramów <lol> Była najmniejsza w miocie, "jedyne" 100 gramów. Największy ssak, nie kręciła noskiem na butelkę, tylko pięknie ciągnęła, cokolwiek znalazło się w okolicy pyszczka. Niestety, nie jest w stanie wygrać w starciu z rudą siostrą (swoją drogą, 3 kociaki mają do dyspozycji 6 sutków, ciekawe, kiedy wreszcie odkryją, że mleko nie kryje się tylko w tym jednym magicznym, najlepszym, który akurat jest w dziobie kogoś innego <lol> ), jej przyrost nie jest więc tak imponujący, ale przybiera ładnie. Wczoraj ważyła 153 gramy.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Co byś Dorotko nie napisała to i tak dla mnie jest to Fadusiowa kremóweczka <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <serce> <serce> ach ................... <serce>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Jak zwykle po Fadusiu, jasna, taka "rozświetlona". Trochę śmiesznie, bo przyrost ma jak najbardziej prawidłowy, ale jak się ją bierze po rudej, to jakby z innego motu była. Pysio prawdziwie dziewczęce