Cycero z domu EstiBri
-
- Agilisowy Rezydent
Re: Cycero z domu EstiBri
No, ja myślę, że nowi opiekunowie Cicera będą dumni, że "wygrali wyścig" o swojego pupila, niech mają świadomość, że nie byli jedynymi chętnymi <lol>
Do tej pory jestem Ci wdzięczna, że taktownie odmówiłaś Weronice, to nie byłby dobry moment na powiększanie stada. Swoją drogą, może wstawisz do naszego wątku zdjęcia Aragorna i jego kocich towarzyszy?
Do tej pory jestem Ci wdzięczna, że taktownie odmówiłaś Weronice, to nie byłby dobry moment na powiększanie stada. Swoją drogą, może wstawisz do naszego wątku zdjęcia Aragorna i jego kocich towarzyszy?
-
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Boski Cycero <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> super fotka :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja bym nie szła <rotfl>
Po tej pozycji to widać wyraźnie, że Mordimuś i Cycero są braćmi
Po tej pozycji to widać wyraźnie, że Mordimuś i Cycero są braćmi
-
Czy Mordimer też nie przepada za czesaniem? Co lubi a czego nie lubi?
Cycero pozwala sobie umyć okolice oczu, ale patrzy przy tym z wyrzutem, jakby mówił: "naprawdę musisz się nade mną znęcać?" <lol>
Cycero pozwala sobie umyć okolice oczu, ale patrzy przy tym z wyrzutem, jakby mówił: "naprawdę musisz się nade mną znęcać?" <lol>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Mordimer jak prawdziwy chłopak nie lubi pielęgnacji w ogóle. Z czasem się przyzwyczaił do czesania, ale nie przepada... Pranie tyłka uważa za uwłaczające godności (za to z lubością wyciera zadek w podłogę), oczu też nie lubi myć, a przy obcinaniu pazurów płacze jakbyśmy mu razem z palcami cięli. Generalnie lepiej się z nim bawić niż go pielęgnowaćMelkinka pisze:Czy Mordimer też nie przepada za czesaniem? Co lubi a czego nie lubi?
Nie przepada również za noszeniem na rękach, co może i dobrze, bo ciężki skurczybyk jest Od noszenia na rękach mamy Kaliskę.
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
To ja dziękuję za super domek dla mojego kociaka <pokłon>Melkinka pisze:Tak, tym bardziej jesteśmy dumni że wygraliśmy w tym wyścigu <ok> . Kotek jest cudownym stworzeniem i naprawdę nie możemy się sami nadziwić, że do tej pory żyliśmy bez kota. Dziękujemy Esterze za Cycera!
Tylko pilota mu dać w jedną łapkę i coś do picia w drugą i spokojnie możecie iść do pracy <lol> <lol> <lol>
- Kathi
Slodki Cyceriuszek! <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Piękny! nic tylko miziać po takim brzucholku <zakochana> <zakochana>