Liluszka
- yamaha
- Genius Loci
Re: Liluszka
Slodzinka z niej niesamowita <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana>
- jednoroginka
Co do twardych powierzchni do spania to moja koleżanka ma taką teorię że Bryś jest tak mięciutki sam z siebie że jakby się położył na miękkim to by zaburzył porządek wszechświata XD
A co do dziamgania rzęs to nie ma znaczenia ich długość, po prostu zczaił że to jest świetny motyw na obudzenia pańci hahah Znaczy aktywowania swojego niewolnika - niewolnik wstaje daje śniadanie Bryś poliże troszkę i sobie idzie pokazuje swoją władzę, a jak się niewolnik legnie z powrotem do łóżka to jaśnie pan Bryś Ancymonek skrzypi - bo trudno to miałkiem nazwać, żeby się BAWIĆ BAWIĆ BAWIĆ !!
A co do dziamgania rzęs to nie ma znaczenia ich długość, po prostu zczaił że to jest świetny motyw na obudzenia pańci hahah Znaczy aktywowania swojego niewolnika - niewolnik wstaje daje śniadanie Bryś poliże troszkę i sobie idzie pokazuje swoją władzę, a jak się niewolnik legnie z powrotem do łóżka to jaśnie pan Bryś Ancymonek skrzypi - bo trudno to miałkiem nazwać, żeby się BAWIĆ BAWIĆ BAWIĆ !!
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Na szczęście my lubimy rano zamarudzić w łóżku. Dzięki temu Eriś wie, że Duże obudzone same w sobie nic nie znaczą. Nie ma sensu budzić, trzeba poczekać, aż któreś pójdzie do kuchni i wtedy można zacząć śpiewanie <mrgreen>
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
Co do twardych powierzchni do spania to moja koleżanka ma taką teorię że Bryś jest tak mięciutki sam z siebie że jakby się położył na miękkim to by zaburzył porządek wszechświata XD
ot to, to własnie....jak to dobrze mądrego posłuchać <idea>
ot to, to własnie....jak to dobrze mądrego posłuchać <idea>
- jednoroginka
Może rzeczywiście nie powinnam się tak kotu dać wychowywać ! Będę twardsza
Kot mnie budzi i czeka czeka czeka i z minuty na minutę coraz to bardziej niezadowolony hahahah
Aż się zemsty boję

Kot mnie budzi i czeka czeka czeka i z minuty na minutę coraz to bardziej niezadowolony hahahah
Aż się zemsty boję

- Kamila
- Agilisowy Rezydent
e tam, kotek chce się bawić - pańcia musi.....Moja Liluszka ostatnio miałkoli i skrzypi ( jak Bryś Jednoroginki), że chce sie bawić, więc pańcia chwyta wędki, piłeczki , myszki, zabawia, obraca się, przewraca, cuda wianki, a kociasta tylko sobie patrzy.....ostatnio taka forma zabawy interesuje ją najbardziej.... <lol>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Słodka jest do bólu ta Twoja dziewczynka :-)
- Kamila
- Agilisowy Rezydent
dziękuję, już mnie nachodzi smuteczek bo muszę ją zostawić na parę dni, wyjeżdżamy na Święta do Rodziny i wszystkie forumowe koleżanki radziły kotka zostawić z dochodzącą opieką niż zabierać w tak długą podróż (600 km w jedną stronę) na 4 dni. I jak tu się cieszyć na Gwiazdkę jak Liluszek sam domu
Jak będziemy wracać to chyba będę biegła przed samochodem.....

- yamaha
- Genius Loci
Po swiatecznych posilkach to moze to nie jest taki glupi pomysl ? <gwiżdże> <lol>