Przygody kota Filemona
-
Re: Kociak :)
Aaa, zapomniałam dodać... mimo że ja jestem inicjatorką posiadania kota to oczywiście mały chyba bardziej kocha mojego narzeczonego <lol>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Tytuł wątku zmienia moderator, trzeba by poprosic Miss_Monroe lub Mago (oznaczone na niebiesko )
Jeśli miałabyś problem z wysłaniem wiadomosci PM jako nowy uzytkownik to daj znać, przywolamy MM <mrgreen>
Super, ze wszystko dobrze u Was, po zdjeciach widac, ze maluch prawie juz zadomowiony
Postaw wiecej naczynek z woda, kotek bedzie podpijal, to zawsze troche trwa na poczatku, zreszta w nocy moze tez juz pil.
Podgryzac sie nie dawajcie, chociaz u niego to moze jakis objaw czulosci, ale potem kotka ciezko oduczyc.
Kocio śliczny <serce> <serce> <serce>
Jeśli miałabyś problem z wysłaniem wiadomosci PM jako nowy uzytkownik to daj znać, przywolamy MM <mrgreen>
Super, ze wszystko dobrze u Was, po zdjeciach widac, ze maluch prawie juz zadomowiony
Postaw wiecej naczynek z woda, kotek bedzie podpijal, to zawsze troche trwa na poczatku, zreszta w nocy moze tez juz pil.
Podgryzac sie nie dawajcie, chociaz u niego to moze jakis objaw czulosci, ale potem kotka ciezko oduczyc.
Kocio śliczny <serce> <serce> <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
Proszę napisać jak dokładnie ma brzmieć nowy tytuł wątku :-)maritia pisze:Super tytuł wątku! kogo mogę poprosić o zmianę?(...)
Ja wszystko czytam <diabeł> , nie trzeba mnie przywoływać <lol>Kasik pisze:(...) to daj znać, przywolamy MM <mrgreen>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Tak myślałam, to tylko ściema była Lenko <lol>
P.S. Jak widzisz Maritia, niebieska służba mundurowa u nas działa lepiej niż na komendzie stołecznej
Nawet podsłuchów nie trzeba zakładać <diabeł>
P.S. Jak widzisz Maritia, niebieska służba mundurowa u nas działa lepiej niż na komendzie stołecznej
Nawet podsłuchów nie trzeba zakładać <diabeł>
-
To poproszę "Przygody kota Filemona " jak zostało zasugerowane, dziękujęMiss_Monroe pisze:Proszę napisać jak dokładnie ma brzmieć nowy tytuł wątku :-)maritia pisze:Super tytuł wątku! kogo mogę poprosić o zmianę?(...)
Dzięki za radę, spróbuję się zastosować do nie pozwalania podgryzania, chociaż takiemu słodziakowi ciężko czegoś odmówić <mrgreen>Kasik pisze:Postaw wiecej naczynek z woda, kotek bedzie podpijal, to zawsze troche trwa na poczatku, zreszta w nocy moze tez juz pil.
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Słodziaczek
Pierwszy kot, którego poznałam w życiu (u babci na wsi) miał na imię Filemon, został mi duży sentyment do tego imienia
Pierwszy kot, którego poznałam w życiu (u babci na wsi) miał na imię Filemon, został mi duży sentyment do tego imienia
- Izabela AD
Przygody kota Filemona - SUPER!
- Miss_Monroe
- Moderator
Ciężko to będzie dorosłego kota oduczyć gryzienia, a właśnie do tego prowadzi takie podgryzanie. Mieliśmy kiedyś na forum kota, któremu pozwalano na gryzienie, a później jako dorosły nie tyle podgryzał, co gryzł do krwi, gdyż tak był "wychowany". Bardzo trudno dorosłego kota oduczyć zachowania, na które było przyzwolenie od małego.maritia pisze:(...)spróbuję się zastosować do nie pozwalania podgryzania, chociaż takiemu słodziakowi ciężko czegoś odmówić <mrgreen>
Kategorycznie na żadne podgryzanie pozwalać nie można, takich zachowań lekceważyć nie wolno. Od gryzienia są zabawki
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
Re: Przygody kota Filemona
Witamy na forum kochanego pana Filemonka <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Przygody kota Filemona
O jak fajnie, że tytuł wątku się przyjął
Filemonek też się przyjął w nowym domku, wspaniale! Niech Wam się razem dobrze żyje
Filemonek też się przyjął w nowym domku, wspaniale! Niech Wam się razem dobrze żyje