Miot F - Borgia i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
- destiny
- Hodowca
- Hodowla: DESTY*PL
- Kontakt:
- kesja
- Hodowca
Ja bym optowała za Fantastic albo Fabulous
Pewnie ze nie miałam na mysli ze F-iaczkowi duszki wyjdą. Masz rodziców gładkich oboje to prawie max. szans na gładziocha super jakości. Po moich kotkach za to wychodzą duszki ale do drugiego roku u dwojga zniknęły więc jeśli by nawet u Pana F sie pojawiło cokolwiek ( tfu tfu) to zniknie na pewno
Pewnie ze nie miałam na mysli ze F-iaczkowi duszki wyjdą. Masz rodziców gładkich oboje to prawie max. szans na gładziocha super jakości. Po moich kotkach za to wychodzą duszki ale do drugiego roku u dwojga zniknęły więc jeśli by nawet u Pana F sie pojawiło cokolwiek ( tfu tfu) to zniknie na pewno
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
-
Bardzo mi przykro czekałam na miot Clary..teraz zaglądałam na miot Borgii...dobrze że przynajmniej jeden sie uchował:) będzie napewno rozpieszczony
Frodo lub Fabio piękne imiona
A ja czekam na moje kocie aż urośnie i bede mogła zabrać je do domu
Choć powiem szczerze zastanawiam sie nad towarzyszem dla niego i to juz całkiem powaz nie..zaraziłam sie jak widać tą słodka chorobą
ucałowania dla kocurka
Frodo lub Fabio piękne imiona
A ja czekam na moje kocie aż urośnie i bede mogła zabrać je do domu
Choć powiem szczerze zastanawiam sie nad towarzyszem dla niego i to juz całkiem powaz nie..zaraziłam sie jak widać tą słodka chorobą
ucałowania dla kocurka
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
-
- Kontakt: