Jeffrey

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Witam,ponownie
Poniżej kilka zdjęć Jeffreya "z lotu ptaka".Czy moglibyście się wypowiedzieć,jako eksperci czy on jest za gruby,za chudy,czy w sam raz?
10 grudnia skończył 6 miesięcy i waży 3400.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Marcel

Post autor: Marcel »

Fajny kotek <mrgreen> Nie przejmuj się tak tą wagą ;-)) W wieku 6 miesięcy waży 3,4 kg, a jak tak dalej pójdzie, to w wieku 12 mies będzie miał z 7 kilo <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen> Co ma w genach to nie zginie - najważniejsze żeby był zdrowy i tego Wam życzę :ok:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Moim zdaniem może jeść jeszcze do woli za gruby to on nie jest :-) ma wcięcie nawet :kotek:
aaGaa

Post autor: aaGaa »

... o proszę tutaj jest nasz hydraulik przyłapany na mokrej robocie :-D
Awatar użytkownika
dagmara

Post autor: dagmara »

Mlodym kotom jedzenia nie musisz ograniczac, spokojnie ;-))
Awatar użytkownika
Aga12

Boję się,żeby nie rozepchać hydraulika, bo potem może mieć problem ze zmieszczeniem się w kombinezon :-D
Nie chciałabym też ,aby hydraulik za jakiś czas musiał być na diecie ;-))
aaGaa

Post autor: aaGaa »

Aga12 pisze:Boję się,żeby nie rozepchać hydraulika, bo potem może mieć problem ze zmieszczeniem się w kombinezon :-D
Nie chciałabym też ,aby hydraulik za jakiś czas musiał być na diecie ;-))
...Aga mój hydraulik twierdzi, że Twojemu jeszcze daleeeko do rezepchania i że kombinezon "na miarę"da rade uszyć <rotfl> także wiesz ...spokojnie daj dzieciakowi jeszcze sobie zdrowo podjeść :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Przyrodni brachol Iggy - po tej samej mamusi, miał w swoim życiu epizod kota-kulki [około 8mego miesiaca] i uwierz mi, że Jeffowi daleko do tego kształtu <lol> . Jednak niedługo potem rozciągnął się i zmienil w kota-sznurówkę. Nie stresuj się, gdyby przed ukończeniem roku kot na zmianę lekko pęczniał, a potem rozciągał się- one tak rosną. Po tym czasie spokojnie obserwuj kota i reaguj, gdyby się mu coś na boczkach odkładało. Ale póki co syp do pełna ;-)) Jeff musi rosnać zdrowo i musi mieć paliwko :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jak na moje oko, to też nie widzę żeby mu jakaś nadwaga ciążyła. Jeszcze chłopak rośnie to nie masz się co przejmować.
Awatar użytkownika
Aga12

Dzięki za obiektywne spojrzenie na Jeffa - hydraulika.
Ponieważ to mój pierwszy kot,nie chciałabym mu nawet w dobrej wierze zrobić krzywdy,najpierw przekarmiając go a potem ograniczając mu jedzonko.
Ale skoro jesteście zdania,że kombinezon na hydrauliku jeszcze nie jest za ciasny to ja jestem spokojna.
Zablokowany