Jeffrey
- Marcel
-
...Aga mój hydraulik twierdzi, że Twojemu jeszcze daleeeko do rezepchania i że kombinezon "na miarę"da rade uszyć <rotfl> także wiesz ...spokojnie daj dzieciakowi jeszcze sobie zdrowo podjeśćAga12 pisze:Boję się,żeby nie rozepchać hydraulika, bo potem może mieć problem ze zmieszczeniem się w kombinezon
Nie chciałabym też ,aby hydraulik za jakiś czas musiał być na diecie
- mimbla
- Kontakt:
Przyrodni brachol Iggy - po tej samej mamusi, miał w swoim życiu epizod kota-kulki [około 8mego miesiaca] i uwierz mi, że Jeffowi daleko do tego kształtu <lol> . Jednak niedługo potem rozciągnął się i zmienil w kota-sznurówkę. Nie stresuj się, gdyby przed ukończeniem roku kot na zmianę lekko pęczniał, a potem rozciągał się- one tak rosną. Po tym czasie spokojnie obserwuj kota i reaguj, gdyby się mu coś na boczkach odkładało. Ale póki co syp do pełna Jeff musi rosnać zdrowo i musi mieć paliwko
- Aga12
Dzięki za obiektywne spojrzenie na Jeffa - hydraulika.
Ponieważ to mój pierwszy kot,nie chciałabym mu nawet w dobrej wierze zrobić krzywdy,najpierw przekarmiając go a potem ograniczając mu jedzonko.
Ale skoro jesteście zdania,że kombinezon na hydrauliku jeszcze nie jest za ciasny to ja jestem spokojna.
Ponieważ to mój pierwszy kot,nie chciałabym mu nawet w dobrej wierze zrobić krzywdy,najpierw przekarmiając go a potem ograniczając mu jedzonko.
Ale skoro jesteście zdania,że kombinezon na hydrauliku jeszcze nie jest za ciasny to ja jestem spokojna.