Albert i nie tylko
- Hannah2
Wszystkie maluszki żyją, ale jedna koteczka już prawie odeszła, wymiotowała, nie ruszała się, zadzwoniłam do wetki i kazała mocno ogrzewać. Najpierw trzymaliśmy ją na zmianę z synem przy sobie i karmiliśmy po troszku, potem leżała na butelkach z wodą pod ręcznikami a na wierzch kładłam ręcznik który co chwilę prasowałam, i nagle... ożyłą <tańczy>
następnego dnia już biegała, niestety dzisiaj znowu wymiotowała, no i czarny kocurek też słabiutki. Oba dostały dzisiaj kroplowkę.
W zasadzie tylko trikolorka i maleństwo jedzą normalnie, reszta kompletnie nie chce jeść - strasznie to męczące bo boję się że umrą z niedożywienia.
Nie mogłam się oprzeć i musze wkleić fotki ozdrowionej Aurory bo wyszła na nich tak słodko <serce>

następnego dnia już biegała, niestety dzisiaj znowu wymiotowała, no i czarny kocurek też słabiutki. Oba dostały dzisiaj kroplowkę.
W zasadzie tylko trikolorka i maleństwo jedzą normalnie, reszta kompletnie nie chce jeść - strasznie to męczące bo boję się że umrą z niedożywienia.
Nie mogłam się oprzeć i musze wkleić fotki ozdrowionej Aurory bo wyszła na nich tak słodko <serce>

- asiunia0312