Khaleesi & Mordimer
- Karola
Re: Khaleesi
Jakoś Burbek nie podziela zainteresowania praniem, jak Wasze kitki... cholera, co mi ten hodowca opchnął? 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Faceta dostałaś, z krwi i kościKarola pisze:Jakoś Burbek nie podziela zainteresowania praniem, jak Wasze kitki... cholera, co mi ten hodowca opchnął?
-
Slonick
MoniQ pisze:Faceta dostałaś, z krwi i kościKarola pisze:Jakoś Burbek nie podziela zainteresowania praniem, jak Wasze kitki... cholera, co mi ten hodowca opchnął?
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Kalutek powinien być prany z ubraniami melanżowymi, takimi jak na przykład dresy 
A z Panem omawiają może przybycie nowego kociszonka. Może przygotowują dla Pańci jakąś niespodziankę?
A z Panem omawiają może przybycie nowego kociszonka. Może przygotowują dla Pańci jakąś niespodziankę?
Baxter też nie włazi do pralki, ale podczas segregacji prania lubi je sobie pougniatać.MoniQ pisze:Faceta dostałaś, z krwi i kościKarola pisze:Jakoś Burbek nie podziela zainteresowania praniem, jak Wasze kitki... cholera, co mi ten hodowca opchnął?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Audrey pisze:Kalutek powinien być prany z ubraniami melanżowymi, takimi jak na przykład dresy
O, jak ja bym chciała
- Karola
To już rozumiem czemu ucieka jak słyszy wyciąganie naczyń z suszarki

-
Slonick
Proponuje zabronic mezowi wszelkich spotkan z kolegami na czas jakis (jak mniemam z kolezankami juz ma zakaz spotkan <mrgreen> ) i oczywiscie jako powod podac ze kot nie ma kolegow to i on miec nie bedzie <diabeł>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Pyszna rada Wujku!Slonick pisze:Proponuje zabronic mezowi wszelkich spotkan z kolegami na czas jakis (jak mniemam z kolezankami juz ma zakaz spotkan <mrgreen> ) i oczywiscie jako powod podac ze kot nie ma kolegow to i on miec nie bedzie <diabeł>
A tymczasem nasza jedynaczka:

- yamaha
- Genius Loci
Jaka zmeczona tym studiowaniem umowy.... <zakochana>
-
Slonick
Sliczna i super zdjecie.