Burbon i Bercik
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lilak Burbon :)
Słodziak lilusiowy 
- Karola
dziękuję Wam dziewczyny <serce> Jak to fajnie wiedzieć, ze nie tylko ja mam ciężkiego fiołka na punkcie mojego kociska ;)
Wybiegałam go wczoraj za wszystkie czasy - półtorej godziny ganiania sie po 50 mkw o 23 - sąsiad z dołu mnie znienawidzi
ale kociszon za to szczęśliwy, tańczący, skaczący wkoło mnie na dwóch łapach padł przed 1 w legowisku przed oknem i spał do 6 rano. Ostatnio znów przychodzi na miziaki bliziutko i smyra mnie wąsikami po twarzy <zakochana>
Wybiegałam go wczoraj za wszystkie czasy - półtorej godziny ganiania sie po 50 mkw o 23 - sąsiad z dołu mnie znienawidzi
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Słodki i piękny rozkoszniaczek <zakochana> <zakochana> Uwielbiam na niego patrzeć <serce>
- djcargo
- Kontakt:
Świetny kotek, piękne futerko.
Gratuluję fajnych zdjęć :-)
Gratuluję fajnych zdjęć :-)
- Joanna P.
Śliczny jestem <zakochana> Kocham takie małe rozrabiaki 
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
fajny kotek... a w oczach ma iskierki, hehehe <zakochana>
- Karola
Mamy nowy rytuał.. choć nie wiem czy jest się czym chwalić
otóz, w związku z tym że mam kociego nastolatka w domu, jak to u nastolatka, higiena przestała być aż TAK istotna. Więc Pańcia musiała sprawdzać, czy czasem kocia doopka nie porobi pieczątek na wszystkim <diabeł>
Więc teraz mój wspaniały kot SAM wskakuje na kibelek (zamknięty, oczywiście) po wizycie w kuwecie, i z mina " rob, co masz robić i nie przedłużajmy tego" nadstawia swój tył do kontroli. No miszcz normalnie, miszcz... <pokłon>
Więc teraz mój wspaniały kot SAM wskakuje na kibelek (zamknięty, oczywiście) po wizycie w kuwecie, i z mina " rob, co masz robić i nie przedłużajmy tego" nadstawia swój tył do kontroli. No miszcz normalnie, miszcz... <pokłon>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
- Becia
- Agilisowy Rezydent
<rotfl> 
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Haha, u nas to samo:D Tyle, że ja muszę pannicę gonić, żeby jej pupę obejrzećKarola pisze:Mamy nowy rytuał.. choć nie wiem czy jest się czym chwalićotóz, w związku z tym że mam kociego nastolatka w domu, jak to u nastolatka, higiena przestała być aż TAK istotna. Więc Pańcia musiała sprawdzać, czy czasem kocia doopka nie porobi pieczątek na wszystkim <diabeł>