Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Re: Yasmina & Yennefer Agilis Cattus*PL
Śliczne kociątki :-) 
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Karolinko a jak w kuwecie?
Ale masz fajnie, że udało Ci się obie na PoNa przestawić.
Strasznie mi żal, że u nas się nie da
Dziewczynki śliczne i pokaźne <mrgreen>

Ale masz fajnie, że udało Ci się obie na PoNa przestawić.
Strasznie mi żal, że u nas się nie da
Dziewczynki śliczne i pokaźne <mrgreen>
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
- agniecha
- Agilisowy Rezydent
Śliczne są :-) u nas na PON-ie Cleo ustabilizowała wagę na poziomie 6 kg i wystarczy ( było 6,200 ) . Cleo tyła na regularnie jedzonych puszkach , więc dostaje raz na kilka dni i tylko trochę plus wołowinę .
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Soniu, muszę przyznać, że bardzo długo przestawialiśmy się na PoN w wersji bez zbóż. Do tej pory mają mieszankę karm, ale już z bardzo małą ilością Taste of the Wild. U Kremusi nie było żadnych sensacji. Choco też w kuwetce ładnie, ale miała ostatnio chyba wiruska, po po powrocie z wakacji ani Smecta, ani dieta nie pomagały więc brała anytbiotyk, ale wszystko się unormowało.
Kremusia uwielbia surowego indyka, Choco już nie tak bardzo. Obie kochają puszki, najlepiej tuńczyk i krewetki, ale Chocusia trochę gorzej je toleruje, więc ich nie dostaje. Jej miłość do suchego jest za to ogromna i często leży przy misce i się delektuje chrupkami.
Dziewczyny miały robione kontrolne badanie moczu, wszystko jest w porządku, ale podajemy odpowiednio dobrane suplementy. Z badaniem krwi Chocers mnie wystraszył, ponieważ wyszły jej podwyższone próby wątrobowe, ale jak się ma kota, który zjada okruszki wafli ryżowych z dywanu, to trzeba dokładnie odkurzyć dywan przed planowanym badaniem, żeby kot nie był niby na czczo <lol> . Kolejne badanie potwierdziło, że wszystko jest w porządku.
Kremusia miała w zeszłym miesiącu echo serca u doktor Patrycji Bednarz, wynik był bardzo dobry. Chocusia czeka na termin, ponieważ pani doktor się rozchorowała i nie wiadomo kiedy dokładnie będzie w Chorzowie, gdzie ma badania wyjazdowe.
Kremusia uwielbia surowego indyka, Choco już nie tak bardzo. Obie kochają puszki, najlepiej tuńczyk i krewetki, ale Chocusia trochę gorzej je toleruje, więc ich nie dostaje. Jej miłość do suchego jest za to ogromna i często leży przy misce i się delektuje chrupkami.
Dziewczyny miały robione kontrolne badanie moczu, wszystko jest w porządku, ale podajemy odpowiednio dobrane suplementy. Z badaniem krwi Chocers mnie wystraszył, ponieważ wyszły jej podwyższone próby wątrobowe, ale jak się ma kota, który zjada okruszki wafli ryżowych z dywanu, to trzeba dokładnie odkurzyć dywan przed planowanym badaniem, żeby kot nie był niby na czczo <lol> . Kolejne badanie potwierdziło, że wszystko jest w porządku.
Kremusia miała w zeszłym miesiącu echo serca u doktor Patrycji Bednarz, wynik był bardzo dobry. Chocusia czeka na termin, ponieważ pani doktor się rozchorowała i nie wiadomo kiedy dokładnie będzie w Chorzowie, gdzie ma badania wyjazdowe.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jak miło WAS zobaczyć <serce> już się martwiłam i pytałam wiadomo kogo <mrgreen>
Nasze Bezcenne Żródło wszelakiej wiedzy <serce>
Koteczki pięknie wyglądają <zakochana> <zakochana>
Kalut cały czas oscyluje na 5800 - 5900 ale jest trzymana na tej samej bezwzględnie <diabeł> odmierzanej mięsnej diecie z małym dodatkiem chrupek :-)
Nasze Bezcenne Żródło wszelakiej wiedzy <serce>
Koteczki pięknie wyglądają <zakochana> <zakochana>
Kalut cały czas oscyluje na 5800 - 5900 ale jest trzymana na tej samej bezwzględnie <diabeł> odmierzanej mięsnej diecie z małym dodatkiem chrupek :-)
- Truskawka
- Agilisowy Rezydent
Agniecha, u mnie dziewczyny były zawsze głównie na suchej karmie. Puszki jadły rzadko, a był okres, że prawie wcale. Jednak sucha karma też potrafiła je podtuczyć, mam na myśli Taste of the Wild. Dziewczyny mają wysokie aspiracje jeśli chodzi o rozmiar. <roll>